"EuroFootball.lt" portale - konkursas! © Eurofootball.lt
"EuroFootball.lt" portalas, bendradarbiaudamas su "Sports Bistro" baru Vilniuje, siūlo savo lankytojams dar vieną konkursą!

Šioje naujienoje penktadienį, liepos 9 dieną, tarp 18 ir 19 valandos pasirodys klausimai, į kuriuos komentaruose pirmasis teisingai atsakęs lankytojas laimės 60 litų čekį kartu su draugais apsilankyti bare "Sports Bistro", esančiame sostinėje, Ąžuolyno g. 7 (SEB Arena).

Klausimai:

1. Kuri šalis ir kuriame pasaulio čempionate tapo pirmąja, iškritusia iš turnyro jau po pirmojo etapo, nors nepralaimėjo nei vienerių rungtynių ir net iškovojo pergalę?

2. Šio pasaulio čempionato "žvaigždė" - aštunkojis Paulis, atspėjęs visų Vokietijos mačų baigtį. Tiesa, vieną kartą jis suklydo dar 2008 metų Europos čempionate. Prognozuodamas kurias rungtynes galvakojis apsiriko?

3. Argentina planetos pirmenybėse triumfavo 1978 ir 1986 metais, Brazilija - 1970 ir 1994 bei 1962 ir 2002, Vokietija - 1974 ir 1990. Jei šių skaičių kalba būtų nemelavusi, kuri valstybė turėjo iškovoti čempionų vardus Pietų Afrikos Respublikoje?


O futbolo entuziastus iš pajūrio kviečiame lankytis bare "Hemingway's PUB", esančiame Žvejų g. 21/Teatro g. 1 adresu Klaipėdoje. Ten Jūsų lauks atsinaujinęs baras, skanus alus, nuolaidos ir prizai bei pergalingos akimirkos!