Ketvirtadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
"Man Utd" ekipos pagrindiniu vasaros taikiniu tapo Londono "Tottenham" saugas Luka Modričius. "Raudonieji velniai" yra pasiruošę už 24 metų kroatą sumokėti 25 milijonus svarų sterlingų ("The Sun").

Londono "Arsenal" strategas Arsene Wengeras savo ekipos gretose norėtų matyti "Roma" gynėją Philippę Mexesą, kuris yra vertinamas 10 milijonų svarų sterlingų (Caught Offside").

Londono klubai - "Tottenham" ir "Arsenal" - norėtų įsigyti UEFA Europos lygos finalininkės, "Fulham" ekipos, centro gynėją Bredę Hangelandą (Caught Offside").

"Man City" skautai aktyviai seka 8,7 milijono svarų sterlingų vertinamo Romos "Lazio" gynėjo Stefano Radu žaidimą ("Footy Latest").

Saugo Hamito Altintopo kontraktas su Miuncheno "Bayern" klubu baigiasi šią vasarą. Žaidėju domisi Londono "Tottenham" ekipos vadovai ("Daily Star").

"Birmingham", Londono "West Ham" ir "West Brom" ekipos norėtų įsigyti "Portsmouth" komandos vartų sargą Davidą Jamesą ("Footy Latest").

Rafaelis Benitezas pripažįsta, kad jo ateitis legendinėje Anglijos ekipoje yra miglota, mat niekas iš klubo vadovų neskatina jo pasilikti prie "Liverpool" komandos vairo ("Times").

Buvęs "Man Utd" atakų lyderis Andrew Cole'as ragina strategą Serą Alexą Fergusoną pateikti pasiūlymą Madrido "Real" klubui už puolėją Karimą Benzemą ("Daily Star").

UEFA prezidentas Michelis Platini mano, jog už "Bordeaux" ekipos vairo stovintis Laurentas Blancas turėtų būti būsimasis Prancūzijos nacionalinės rinktinės treneris ("Daily Mirror").

Nepriklausoma "Man Utd" gerbėjų asociacija savo klubo nariams išsiuntė raginimus nepratęsti sezoninio abonemento į "raudonųjų velnių" namų rungtynes ir taip protestuoti prieš klubą valdančią Glazerių šeimą ("Guardian").