Ketvirtadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
Už "Man Utd" taikinyje atsidūrusį "Aston Villa" ekipos saugą Jamesą Millnerį "raudonieji velniai" yra pasiryžę pakloti 28 milijonus svarų sterlingų. Birmingamo miesto komanda prieš kelias dienas jau atmetė "Man City" klubo 20 milijonų svarų sterlingų pasiūlymą už Anglijos nacionalinės rinktinės narį ("Caught Offside").

"Man City" ekipa nori įsigyti universalų gynėją Davidą Luizą, tačiau Lisabonos "Benfica" savininkai prašo 43 milijonų svarų už brazilą ("The Independent").

"Man Utd" komandos vadovai ruošiasi pasiūlyti 15 milijonų svarų sterlingų Liverpulio "Everton" ekipai už saugą Jacką Rodwellą, nepaisant Davido Moyeso pareiškimo, jog 19 metų futbolininkas yra neperduodamas ("The Sun").

Nesutaikomi priešai - "Liverpool" ir "Everton" klubai - varžosi dėl teisės įsigyti 11 milijonų svarų sterlingų vertinamą Amsterdamo "Ajax" gynėją Janą Vertongheną ("Daily Mirror").

Su Anglijos rinktine pasaulio čempionatą laimėjęs vartininkas Gordonas Banksas mano, jog Davidas Jamesas turėtų būti pagrindinis Fabio Capello treniruojamos komandos vartų sargas ("The Guardian").

Dramblio Kaulo Kranto nacionalinės rinktinės puolėjas Didieras Drogba yra įsitikinęs, jog gali tapti rezultatyviausiu artėjančio pasaulio čempionato žaidėju ("Daily Star").

Anglijos nacionalinės rinktinės saugas Stevenas Gerrardas teigia, kad jo komandos draugas Joe Cole'as yra toks pat geras futbolininkas, kaip Lionelis Messi ar Cristiano Ronaldo, tačiau savo sugebėjimus atskleidžia tik treniruotėse ("Daily Mirror").