Ketvirtadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
"Juventus" vadovai yra pasiruošę išklausyti visų klubų pasiūlymus dėl saugo Felipe Melo įsigijimo. Pasak pranešimų iš Italijos, brazilas šią vasarą gali papildyti Londono "Arsenal" ekipos gretas, o į "senąją senjorą" atvyktų "kanonierių" kairiojo kairiojo krašto gynėjas Gaelis Clichy ("Gazzetta dello Sport").

"Sevilla" puolėjo Luiso Fabiano agentas paneigė gandus, kad jo klientas artimiausiu metu gali persikelti į "Man Utd" ar "Milan" klubą. 29 metų futbolininko sutartis su Andalūzijos komanda galioja iki kitų metų birželio 30 dienos ("Press Association").

Romos "Lazio" prezidentas Claudio Lotito pareiškė, kad sutiktų parduoti "Man City" ir Madrido "Real" ekipų taikinyje esantį kairiojo krašto gynėją Aleksandarą Kolarovą už 18,7 milijono svarų sterlingų ("Press Association").

Anglijos sostinės komandos - "Arsenal" ir "Tottenham" - kovoja dėl teisės nusipirkti "Man City" krašto saugą Shauną Wrightą-Phillipsą, kurio vertė nukrito iki 6 milijonų svarų sterlingų ("The Sun").

"Monaco" klubui priklausantis puolėjas Eiduras Gudjohnsenas veikiausiai dar vienam sezonui pagal nuomos sutartį liks "Tottenham" ekipoje, kuri šias metais kovos UEFA Čempionų lygos turnyre ("The Sun").

Naujasis "Liverpool" treneris Roy'us Hodgsonas pateiks pasiūlymą "Wigan" klubui dėl Maynoro Figueroa įsigijimo, jei jam pavyks už 5 milijonus svarų sterlingų parduoti gynėją Emiliano Insua ("Daily Mirror").

Buvęs "Man Utd" puolėjas Diego Forlanas atskleidė, kad prieš mačą tarp Urugvajaus ir Olandijos rinktinių planetos pirmenybių pusfinalyje gavo sėkmės linkinčią žinutę iš "raudonųjų velnių" stratego Sero Alexo Fergusono ("Daily Express").