Ketvirtadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
"Man Utd" strategas Seras Alexas Fergusonas tikisi šią vasarą į savo ekipą prisivilioti "Lyon" bei Prancūzijos rinktinės saugą Yoanną Gourcuffą ("Caught Offside").

Londono "Chelsea" ir "Liverpool" vadovų viltims įsigyti "Roma" gynėją Philippe'ą Mexesą gali sutrukdyti traumų epidemijos ištiktas "Milan" klubas ("Talk Sport").

"Arsenal" vartininkas iš Ispanijos Manuelis Almunia ir puolėjas iš Rusijos Andrejus Arshavinas jau artimiausiu metu gali palikti šiaurės Londono komandą ("Metro").

"Liverpool" derasi su "Roma" ekipos 59 metų treneriu Claudio Ranieri, kuris gali stoti prie "raudonųjų" vairo jau šią vasarą ("Caught Offside").

Londono "Tottenham" krašto saugas Garethas Bale'as teigia, jog norėtų dalyvauti 2012 metų olimpinėse žaidynėse, tačiau Velso Futbolo asociacija nėra suinteresuota dalyvauti futbolo turnyre ("Independent").

Tomaszas Kuszczakas tiki esąs pakankamai gera pamaina vartininkui Edwinui van der Sarui, todėl "raudoniesiems velniams" nereikia ieškoti naujo aukščiausios klasės vartų sargo ("Manchester Evening News").

"Stoke" puolėjas Tuncay į savo socialinio tinklalapio "Facebook" puslapį įdėjo savo įmuštų įvarčių kompiliaciją, taip tikėdamasis susirasti naują ekipą ("Daily Star").