Ketvirtadienio Ispanijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
"Barcelona" gynėjas Ericas Abidalis patarė savo tėvynainiui Karimui Benzema nesikelti į katalonijos klubą, nes dėl gausybės žvaigždžių ekipoje prancūzas nebūtų garantuotas dėl žaidimo laiko.

29 metų Abidalis taip pat teigia, kad dėl fizinių problemų gali kabinti bucus ant vinies, kai baigsis jo kontraktas su "Barcelona" - jau 2011 metais.

"Barcelona" kamerūnietis puolėjas Samuelis Eto’o pareiškė, kad norėtų baigti karjerą vilkėdamas "Mallorca" ekipos marškinėlius.

Madrido "Real" krašto saugas Arjenas Robbenas dėl gripo gali praleisti savaitgalio rungtynes su Santandero "Racing" klubu.

"Barcelona" saugas Xavi dėl skrandžio uždegimo negalės padėti savo ekipai per šios dienos Ispanijos Karaliaus taurės rungtynes su "Mallorca".

"Fiorentina" ekipai paskolintas "Milan" vartininkas Marco Storari jau šią vasarą gali tapti Barselonos "Espanyol" klubo futbolininku.

Madrido "Real" gynėjas Pepe pareiškė, kad tikisi netolimoje ateityje pamatyti tėvynainį Cristiano Ronaldo rungtyniaujantį už "karališkąjį" klubą.

Pasak pranešimų, "Barcelona" šią vasarą žada parduoti puolėją Thierry Henry ir į jo vietą įsigyti Francką Ribery arba Yoanną Gourcuffą.

Dėl neramumų per savaitgalio rungtynes su "Sevilla" Ispanijos Drausmės Komitetas diskvalifikavo Gijono "Sporting" trenerį Manolo Preciado dvejoms rungtynėms.

Madrido "Real" ir Turino "Juventus" kovoja dėl teisės įsigyti "Napoli" žvaigždę Mareką Hamsiką.