Penktadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
"Arsenal" pasistūmėjo į priekį dėl Sankt Peterburgo "Zenit" puolėjo Andrėjaus Arshavino įsigijimo - rusui gautas leidimas dirbti Anglijoje ("Sky Sports News").

Prancūzijos klubas "Boulogne" tvirtina pasiekęs susitarimą šią vasarą parduoti gynėją Steveną Mouyokolo į "Hull" ("PA Sport").

"Blackburn" atmetė paskutinį "Man City" pasiūlymą už puolėją Roque Santą Cruzą - 18,5 milijono svarų sterlingų ("The Guardian").

"Tottenham" taip pat nori įsigyti Santą Cruzą ir žada prie perėjimo sumos pridėti puolėją Darreną Bentą ("The Times").

"Blackburn" treneris Samas Allardyce'as yra pasiruošęs pasiūlyti 10 milijonų svarų sterlingų "Portsmouth" ekipai už puolėją Peterį Crouchą, jei Roque Santa Cruzas paliks klubą ("Daily Mirror").

Cristiano Ronaldo pasirašė ilgalaikę sutartį su Madrido "Real", kurios bendra vertė siekia 91 milijoną svarų sterlingų ("The Times").

Charlesas N'Zogbia teigia, kad daugiau niekada nežais už "Newcastle" ekipą, po to kai treneris Joe Kinnearas per televiziją jį pavadino "nemiga" ("Daily Star").

"Newcastle" vadovai tikisi, kad 3 milijonų svarų sterlingų užteks bandant nusipirkti "Toulouse" gynėją Albiną Ebondo ("The Times").

"Man City" dar kartą pabandys įsigyti "Arsenal" gynėją Kolo Toure šį kartą į sandėrį įtraukdami Micahą Richardsą ("Daily Mirror").

"Chelsea" ir "Man City" įsitraukė į kovą su Madrido "Real" dėl teisės įsigyti "Man Utd" puolėją Carlosą Tevezą ("The Times").

"Blackburn" ruošiasi pasiūlyti 2,5 milijono svarų sterlingų už "Sunderland" puolėją El-Hadji Dioufą ("Daily Mirror").

"Chelsea" krašto saugą Scottą Sinclairą norėtų išsinuomoti "Crystal Palace" klubas ("Daily Mirror").

"Fulham" taikinyje atsidūrė "Derby" saugas Gilesas Barnesas, kaip pamaina ekipą palikusiam Jimmy'iui Bullardui ("Daily Mirror").

"Reading" saugas Jamesas Harperis artimiausiu metu už 5 milijonus svarų sterlingų turėtų papildyti "Middlesbrough" ekipos gretas ("Daily Mail").

Madrido "Atletico" bandys į savo komandą prisivilioti "Liverpool" atraminį saugą Xabį Alonso ("Daily Mail").

"Aston Villa" ruošia pasiūlymą "Man City" klubo vadovams dėl gynėjo Micaho Richardso įsigijimo ("Daily Mirror").

"Newcastle" įsitraukė į kovą dėl Lisabonos "Sporting" saugo Miguelio Veloso ("Sky Sports News").

"Man City" gali atnaujinti savo susidomėjimą "Chelsea" gynėju Alexu ir Milano "Inter" gynėju Marco Materazzi ("Daily Mail").

"Leeds" nori gauti 5 milijonus svarų sterlingų iš "Fulham" už saugą Fabianą Delphą ("Daily Express").

"Bolton" treneris Gary'is Megsonas dėl suprastėjusių komandos rezultatų kaltina "apgailėtinus" klubo fanus ("Daily Mirror").