Penktadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
Londono "Tottenham" strategas Harry Redknappas yra pasiruošęs ateinančia vasarą į savo ekipą pasikvieti niekaip geros sportinės formos neįgaunantį "Man Utd" gynėją Rio Ferdinandą ("Daily Mail")

Buvęs "Arsenal" puolėjas Emmanuelis Adebayoras teigia, kad dabartinis "kanonierių" kapitonas Cescas Fabregas taps kita žvaigžde paliekančia Londono klubą, jei komanda ir vėl nesugebės įvykdyti užsibrėžtų tikslų ("Daily Mirror").

"Arsenal" taip pat gali prarasti Fabrego tėvynainį ispaną Franą Meridą, mat Madrido "Atletico" aktyviai domisi saugu ("The Sun").

Tuo tarpu "Arsenal" strategas Arsene Wengeras norėtų įsigyti "Torino" ir Italijos nacionalinės rinktinės gynėją Angelo Ogbonną ("The Sun").

"Birmingham" ekipos vadovai norėtų išsinuomoti "Sevilla" puolėją Arouną Kone ("The Sun").

Jei nepavyktų susitarti su Ispanijos klubu, "Birmingham" savininkų žvilgsniai nukryptų į "Salzburg" klubo puolėją Marcą Janko ("Daily Mirror").

"Liverpool" treneris Rafa Benitezas atsidūrė Madrido "Real" taikinyje, kaip galima pamaina dabartiniam "karališkojo" klubo strategui Manueliui Pellegriniui ("Daily Mail").

"Man City" puolėjas Craigas Bellamy pareiškė, kad paliks Velso nacionalinę rinktinę, jei jo atstovaujama Mančesterio miesto ekipa pateks į Čempionų lygos turnyrą ("Daily Mirror").

Londono "Arsenal" saugas Samiras Nasri teigia, jog jis taip norėjo grįžti po 3 mėnesių traumos į komandos rikiuotę per trečiadienio "Carling" taurės rungtynes su "Liverpool" ekipa, jog buvo pasiryžęs "suvalgyti aikštę" ("The Sun").