Penktadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
Joe Cole'o derybos su Londono "Chelsea" klubu dėl naujojo kontrakto stringa, mat 28 metų anglas reikalauja 100 tūkstančių svarų sterlingų atlyginimo per savaitę. Futbolininką norėtų įsigyti "Man Utd", "Liverpool" ir Londono "Tottenham" ekipos ("Daily Mail").

Turino "Juventus" klubo vadovai yra pasiruošę išleisti saugą Felipe Melo į Londono "Arsenal" ekipą mainais į Robiną van Persie, Gaelį Clichy arba Bacary Sagną ("Daily Mail").

"Juventus" taip pat aktyviai domisi Miuncheno "Bayern" krašto saugu Francku Ribery, kuris yra "Man Utd, "Chelsea" ir Madrido "Real" ekipų galimų vasaros pirkinių sąraše ("IM Scouting").

Vokietijos nacionalinės rinktinės saugas Mesutas Ozilas atmetė naująjį Brėmeno "Werder" kontraktą, taip atverdamas duris vasaros perėjimui į Londono "Arsenal" komandą už 15 milijonų svarų sterlingų, tačiau 21 metų futbolininku taip pat domisi "Juventus", "Barcelona" ir "Real" ("Daily Star").

"Arsenal" 32 metų gynėją Williamą Gallasą kaip laisvąjį agentą norėtų įsigyti "Roma" klubo savininkai ("Daily Mail").

"Man Utd" ruošiasi pasiūlyti 9 milijonus svarų sterlingų Zagrebo "Dinamo" klubui už Kroatijos nacionalinės jaunimo rinktinės žvaigždę Milaną Badelją. 21 metų futbolininkas yra vadinamas naujuoju Luka Modričiumi ("Daily Mail").

Londono "Chelsea" ekipa išsiuntė sporto psichologijos specialistą į Prancūziją, kad šis padėtų gynėjui Ashley Cole'ui dėl išsiskyrimo su žmona Cheryle Cole ("Daily Mail").