Penktadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
Madrido "Real" puolėjas Karimas Benzema norėtų būti paskolintas Birmingemo "Aston Villa" ekipai, jei Ispanijos klubas išsinuomos Emmanuelį Adebayorą.

"Liverpool" svarsto galimybę vasarą mėginti įsigyti Milano "Inter" puolėją Victorą Obinna, kuris yra paskolintas Londono "West Ham". Jis vertinamas 10 milijonų eurų.

Amsterdamo "Ajax" žvaigždė Luisas Suarezas taip pat yra "Liverpool" akiratyje, tačiau už jį tektų pakloti per 20 milijonų eurų.

Liverpulio ekipa taip pat stebi "Ajax" gynėją Urby Emanuelsoną ir "Lille" duetą - saugą Edeną Hazarą ir puolėją Gervinho.

"Malaga" ir "Fiorentina" norėtų už 5 milijonus eurų įsigyti "Liverpool" gynėją Danielį Aggerį.

"Man Utd" ir Londono "Tottenham" stebi serbą Radoslavą Petrovičių. Atraminis saugas yra vienas Belgrado "Partizan" lyderių.

Dortmundo "Borussia" gynėjo Neveno Subotičiaus agentas paragino Londono "Arsenal" negaišti laiko mėginant įsigyti jo klientą.

Tačiau "Kanonieriai", atrodo, nurungė "Liverpool", "Chelsea" ir "Man Utd" kovoje dėl jauno "Southampton" saugo Alexo Oxlade-Chamberlaino. Už jį bus sumokėti 7 milijonai eurų.

"Aston Villa" gretas už 8 milijonus eurų turėtų papildyti "Lyon" saugas Jeanas Makounas.

"Liverpool" domisi "Man City" krašto saugu Shaunu Wrightu Phillipsu.

Londono "Chelsea" arti susitarimo su Lisabonos "Benfica" gynėju Davidu Luizu. Už jį bus sumokėta 24 milijonai eurų bei atiduotas gynėjas Paulo Ferreira. Anglijos čempionai taip pat nusitaikę į "Ajax" krašto gynėją Gregory van der Wielį.

Jose Bosingwos ateitis "Chelsea" komandoje atrodo miglota. Be to, yra domimasi Madrido "Atletico" vidurio gynėju Diego Godinu.

Miuncheno "Bayern" kapitonas Markas van Bommelis gali atsidurti "Tottenham" arba "Aston Villa" klubuose.

FIFA vadovas Seppas Blatteris patikino, kad vartų linijos technologija, leisianti nustatyti, kada kamuolys kirto vartų liniją, bus įgyvendinta, jei tik eksperimentai bus sėkmingi.

Pasaulio čempionato 2022 metais rengėjai Katare patikino nenorintys, kad čempionatas dėl klimato sąlygų būtų nukeltas į žiemą.

"Liverpool" futbolininkai po ir taip skaudaus pralaimėjimo "Blackpool" ekipai sulaukė dar vieno šalto dušo - šį sykį tiesiogine prasme. Rūbinėje, dėl sugedusio šildytuvo, buvo tik šaltas vanduo.

Wayne'o Rooney brolis Johnas, kuris taip pat yra puolėjas, sukirto rankomis su Jungtinių Valstijų Niujorko "Red Bulls" komanda.

Jei "Tottenham" norės rungtyniauti Londono Olimpiniame stadione, klubui gali tekti keisti pavadinimą. Vietos, kur dabar įsikūrusi komanda, valdžia aiškinasi, ar persikėlimas į kitą rajoną su šiuo pavadinimu nebūtų intelektinių nuosavybės teisių pažeidimas.