Penktadienio Ispanijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
Madrido "Real" vadovams nesutikus mokėti 21 milijoną svarų sterlingų "Wigan" ekipai už krašto saugą Antonio Valencia, "karališkasis" klubas bandys iki sezono pabaigos išsinuomoti Tranquillo Barnettą iš "Bayer" arba Ibrahimą Yattarą iš "Trabzonspor".

"Barcelona" kapitonas Carlesas Puyolis dėl patempto raumens per Ispanijos Karaliaus taurės rungtynes prieš "Espanyol" negalės rungtyniauti 10 dienų.

Madrido "Atletico" šią vasarą bandys įsigyti "Liverpool" ekipos trio - vartininką Pepę Reiną, gynėją Alvaro Arbeloą ir atraminį saugą Xabį Alonso.

Madrido "Real" legenda Emilio Butragueno pareiškė, kad Florentino Perezas nesunkiai laimėtų "karališkojo" klubo prezidento rinkimus, tačiau neatmetė galimybės iškelti savo kandidatūrą.

"Barcelona" klubo atstovai šią savaitę lankėsi Miunchene, kad su "Bayern" komandos vadovais aptartų galimą Philippo Lahmo ir Francko Ribery persikėlimą į Katalonijos ekipą jau šią vasarą.

Madrido "Real" Čempionų Lygos turnyrui registruos jaunimo komandai atstovaujantį puolėją Adamą Szalai.

Barselonos "Espanyol" ekipą artimiausiu metu už 2,4 milijono eurų turėtų papildyti antrosios Ispanijos lygos klubo "Murcia" puolėjas Ivanas Alonso.

Milano "Inter" iki sezono pabaigos išnuomavo puolėją Victorą Obinną į Sevilijos "Betis" klubą.

Maskvos "Spartak" taikinyje atsidūrė "Villarreal" saugas Matiasas Fernandezas.

"Newcastle" aktyviai domisi Madrido "Atletico" krašto saugu Luisu Garcia.

Madrido "Real" norėtų įsigyti Milano "Inter" krašto gynėją Maiconą.