Pirmadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
Pirmadienio Anglijos spauda rašo apie „Liverpool“ susidomėjimą D.Forlanu, G.O‘Connoro troškimą grįžti žaisti į Didžiąją Britaniją, Azijos verslininkų planus pirkti Anglijos klubus ir kitas futbolo naujienas.

„Liverpool“ nusprendė, kad įsigyti Diego Forlaną už 16 milijonų svarų sterlingų būtų kur kas naudingiau, nei Samuelį Eto‘o už 35 milijonus svarų sterlingų („The Times“).

Davidas Beckhamas atmetė žūtbūtinius Madrido „Real“ įtikinėjimus likti Madride („Daily Mirror“).

„Man Utd“ teigia, kad Carloso Tevezo be 40 milijonų svarų sterlingų nusipirkti nepavyks („Daily Star“). Už argentinietį „United“ gali pasiūlyti tik 12, o Milano „Inter“ – 34 milijonus svarų sterlingų („The Independent“).

„Newcastle“ susidomėjo galimybe pasikviesti Liudovicą Giuly iš „Barcelona“ vos už 1,5 milijono svarų sterlingų („Daily Mirror“).

Davidas Nugentas „Everton“ klubui pranešė, kad nenori laukti visos vasaros, kol galės persikelti į „Goodison Park“ („Daily Mail“).

Į kovą dėl Florento Malouda stojo ir „Lyon“ („Daily Express“).

„West Ham“ domisi Jermainu Defoe ir Craigu Bellamy („Daily Mirror“).

„Bolton“ gynėjas Talis Ben Haimas pasiruošęs persikelti į buvusio trenerio Samo Allardyce‘o vadovaujamą „Newcastle“ („Daily Express“).

Kad pagaliau įsigytų „Shffield Utd“ kapitoną Philą Jagielką, „Everton“ rengiasi už jį pasiūlyti Gary Naysmithą ir Jamesą McFaddeną („Daily Mirror“).

Gabrielis Heinze sako, kad svarstys „Barcelona“ pasiūlymą („Daily Star“).

„Wigan“ tikisi pasipildyti buvusiu „Chelsea“ gynėju Mario Melchiotu, kuris šiuo metu yra laisvasis agentas („The Sun“).

„Sunderland“ laikomi pagrindiniais pretendentais įsigyti Neilą Lennoną, kuris atmetė „Wycombe“ pasiūlymą („The Times“).

„Aston Villa“ netrukus turi įsigyti „Hamburg“ ir Olandijos rinktinės saugą Nigelą de Jongą („Daily Mirror“).

„Portsmouth“ trenerio Harry Redknappo geidžiamiausių pirkinių sąrašo viršuje – „Middlesbrough“ puolėjas Yakubu (Įvairūs).

Keithas Gillespie atsisakė „Bolton“ pasiūlymo ir pratęs sutartį su „Sheffield Utd“ („Daily Mirror“).

„PSG“ kovos su „Portsmouth“ ir „Lyon“ dėl „Wigan“ puolėjo Henri Camara („Daily Record“).

Garry O‘Connoro agentas atskleidė, kad šis Maskvos „Lokomotiv“ puolėjas mielai grįžtų žaisti futbolą į Didžiąją Britaniją („Daily Record“).

„Birmingham“ klubo direktorių taryba pareikalavo ekipos savininkų atsakyti į klausimą, ar klubas bus parduotas verslininkui iš Azijos („Daily Mirror“).

„Arsenal“ klubą panoro įsigyti Arabijos turtuolis Mohammedas Al Hashimi, kuriam anksčiau yra nepavykę nusipirkti „Liverpool“ („The Sun“).

Buvęs treneris Graeme‘as Sounessas „Newcastle“ apibūdino kaip „Didelį klubą su didelėmis problemomis“ („Daily Mail“).