Pirmadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
"Blackburn" puolėjas Roque Santa Cruzas yra pasiruošęs pranešti naujajam treneriui Samui Allardyce'ui, kad nori palikti ekipą per žiemos perėjimų langą ("The Sun").

"Aston Villa" strategas Martinas O'Neillas nori įsigyti "West Ham" puolėją Craigą Bellamy ("Daily Mirror").

"Newcastle" nori nusipirkti centro gynėją Matthew Upsoną ("The Independent").

"Bolton" treneris Gary Megsonas į savo komandą bandys prisivilioti "Fulham" saugą Jimmy Bullardą ("Daily Mirror").

Anglijos Futbolo Asociacijos prezidentas Lordas Triesmanas bandys įtikinti Fabio Capello likti prie rinktinės vairo ir po 2010-ųjų metų Pasaulio futbolo čempionato ("The Sun").

Lordas Triesmanas taip pat tiki, kad Princas Williamas ir Davidas Beckhamas yra tinkami ambasadoriai bandant surengti 2018 metų Pasaulio futbolo čempionatą Anglijoje ("The Sun").

Naujasis "Milan" ekipos saugas Davidas Beckhamas nori padaryti viską, kas įmanoma, kad pagerintų Bobby Moore'o sužaistų rungtynių Anglijos rinktinėje skaičių ("Daily Express").

"Newcastle" treneris Joe Kinnearas nežiūri rimtai į pranešimus apie jo galimą stojimą prie "Sunderland" ekipos vairo (Įvairūs).

"Man Utd" gynėjas Nemanja Vidičius turės praleisti bent vienas Čempionų Lygos rungtynes dėl gautos raudonos kortelės per FIFA pasaulio klubų čempionato finalo rungtynes su "LDU de Quito" (Įvairūs).

"Chelsea" ir "Man Utd" per žiemos perėjimų langą bandys įsigyti "Standart" ekipos 19 metų puolėją Axelą Witselą ("Daily Star").

"Man City" treneris Markas Hughesas neatmeta galimybės, kad artimiausiu metu saugas Elano gali palikti ekipą ("The Sun").

"Aston Villa" strategas Martinas O'Neillas tegia, kad Madrido "Real" sudominęs saugas Ashley Youngas yra neparduodamas ("Daily Star").