Pirmadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
Anglijos spauda mirga pranešimais, kad puolėjas Robbie Keane'as gali palikti "Liverpool" po to, kai nebuvo registruotas sekmadienio FA Taurės rungtynėms su Liverpulio "Everton" (Įvairūs).

Prieš užsidarant žiemos perėjimų langui "Sunderland" gynėjas Pascalis Chimbonda turėtų už 3 milijonus svarų sterlingų pereiti į Londono "Tottenham" ("The Sun").

"Mėlynųjų" vartininkas Carlo Cudicini persikels į "Tottenham", jei "Chelsea" pavyks rasti tinkamą pamainą Petrui Čechui ("The Guardian").

"Portsmouth" treneris Tony Adamsas artimiausiu metu turėtų pasiūlyti 4 milijonus svarų sterlingų už "Newcastle" futbolininką Joey Bartoną ("The Sun").

"Wigan" strategas Steve'as Bruce'as yra pasiruošęs išrašyti 6 milijonų svarų sterlingų čekį už "Cardiff City" saugą Joe Ledley'ų ("Daily Mirror").

"West Ham" futbolininkas Haydenas Mullinsas artimiausiomis dienomis už 1 milijoną svarų sterlingų turėtų persikelti į "Portsmouth" ("The Sun").

"Newcastle" ir "Man City" vadovai šiandien susitiks, kad baigtų derybas dėl 10 milijonų svarų sterlingų vertinamu "šarkų" vartininko Shay'aus Giveno ("Daily Mirror").

"Sunderland" pirmauja prieš kitus "Premier" lygos klubus dėl teisės įsigyti "Leeds" saugą Fabianą Delphą (Įvairūs).

"Aston Villa" treneris Martinas O'Neillas yra pasiruošęs pasiūlyti 10 milijonų svarų sterlingų už "Man City" porą - Michaelį Johnsoną ir Danielį Sturridge'ą ("Daily Mirror").

"Tottenham" yra pasiruošę iškeisti meksikietį Giovani Dos Santosą į "Lyon" puolėją Fredą ("Daily Mirror").