Pirmadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
Avramas Grantas, Alanas Curbishley ir Svenas Goranas Erikssonas yra pagrindiniai pretendentai tapti vyriausiuoju "Portsmouth" klubo treneriu ("Daily Mail").

"Arsenal" taikinyje atsidūrė "Swindon" dešinio krašto gynėjas Nathanas Thompsonas, kuriuo taip pat domisi "Tottenham", "Everton" ir "Newcastle" ("Daily Mirror").

"Liverpool" treneris Rafaelis Benitezas šią vasarą vėl bandys įsigyti "Aston Villa" saugą Garethą Barry ("News of the World").

Cescas Fabregasas, Robinas van Persie ir Emmanuelis Adebayoras paliks "Arsenal", jei Londono klubas nesugebės prasimušti į kitų metų Čempionų Lygos turnyrą ("News of the World").

"Portsmouth" saugas Seanas Davisas per vasaros perėjimų langą kaip laisvasis agentas persikels į "Bolton" klubą ("News of the World").

"Wigan" treneris Steve'as Bruce'as šią vasarą į savo ekipą bandys prisivilioti "Wolves" ir Anglijos nacionalinės jaunimo rinktinės krašto saugą Michaelį Kightly ("Daily Mirror").

"Middlesbrough" krašto saugui Stewartui Downingui, kuriuo domisi "Tottenham", "Man City", "Aston Villa" ir "Liverpool", ateinančią vasarą bus leista pereiti į kitą klubą ("News of the World").

"Tottenham" klubo vadovai laimi lenktynes dėl galimybės įsigyti "Huddersfield" vartų sargą Alexą Smithiesą ("Daily Mirror").

"Arsenal" naujoko Andrėjaus Arshavino mergina Londono gyventojus išvadino "nevalyvais ir purvinais". Rusijos žvaigždės internetiniame puslapyje ji taip pat teigė nemėgstanti Angliško alaus ir "šlykštaus" maisto ir jau po kelių dienų praleistų Londone norinti namo ("News of the World").

"Man Utd" ir Anglijos nacionalinės rinktinės futbolininkas Wayne'as Rooney apstulbino restorano personalą, kai savo 28 svarų sterlingų nesiekiančią sąskaita apmokėjo naudodamas nuolaidos kuponus. Puolėjas uždirba 90 tūkstančių svarų sterlingų per savaitę ("News of the World").