Pirmadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
"Milan" ekipos galimų vasaros pirkinių sąraše atsidūrė "Man Utd" ir Bulgarijos nacionalinės rinktinės puolėjo Dimitaro Berbatovo pavardė ("Goal.com").

Tuo tarpu "Man Utd" klubo vadovai svarsto galimybę išsiųsti gynėją Nemanją Vidičių į Turino "Juventus" komandą mainiais už vartininką Gianluigį Buffoną ("Footy Latest").

Londono "Arsenal" strategas Arsene Wengeras praradęs kantrybę dėl vartininkų klaidų ruošiasi pasiūlyti 9 milijonus svarų sterlingų "Man City" ekipai už vartų sargą Joe Hartą ("Caught Offside").

"Kanonieriai" taip pat bandys įsigyti "Bolton" gynėją Gary Cahillą, kaip pamainą Williamui Gallasui, kurio kontraktas baigiasi po šio sezono ("Footy Latest").

Londono "Tottenham" treneris Harry Redknappas atskleidė, jog jo vadovaujamas klubas praeitą vasarą atmetė Milano "Inter" ir "Man City" ekipų pasiūlymus dėl gynėjo Garetho Bale'o įsigijimo ("Daily Mail").

Nepaisant pralaimėjimo "Man Utd" futbolininkams, "Man City" strategas Roberto Mancini yra užtikrintas, kad jo auklėtiniai užims ketvirtą turnyrinės lentelės vietą bei pateks į Čempionų lygos turnyrą ("Daily Mail").

Anglijos nacionalinės rinktinės trenerio Fabio Capello idealus scenarijus yra nugalėti Prancūziją Pasaulio čempionato finale, prieš tai pusfinalyje eliminavus vokiečius ("Sunday Mirror").

Londono "Chelsea" ekipos vadovai jau ieško, kur būtų galima išsinuomoti autobusą be stogo, nors "Premier" lygos titulo "mėlynieji" dar toli gražu nėra užsitikrinę ("Mail on Sunday").