Pirmadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
Per žiemos perėjimų langą "Liverpool" ekipos vadovai pasiūlys 18 milijonų svarų sterlingų Londono "West Ham" klubui už puolėją Carltoną Cole'ą ir saugą Valoną Behrami ("Caught Offside").

"Raudonieji" taip pat bandys įsigyti 17 metų ispaną Inigo Ruizą De Galarretą, kurį aktyviai stebi daugybė Europos futbolo grandų. Saugas priešsezoninėse rungtynėse debiutavo Bilbao "Athletic" gretose ("Caught Offside").

"Man Utd", "Liverpool" ir Turinos "Juventus" komandos kovoja dėl teisės nusipirkti Madrido "Real" ir Prancūzijos rinktinės puolėją Karimą Benzemą ("Caught Offside").

"Man Utd" savininkai jau artimiausiu metu į savo ekipos gretas bandys prisivilioti Atėnų "Panathinaikos" saugą Sotirisą Ninį ("IM Scouting").

"Marseille" taikinyje atsidūrė "Wigan" saugas Charlesas N'Zogbia ("Talk Sport").

Naujasis Birmingamo "Aston Villa" strategas Gerardas Houllieris tapo brangiausiai apmokamu treneriu klubo istorijoje. Prancūzas per trejus metus gaus beveik 8 milijonus svarų sterlingų ("Daily Mirror").

Buvęs Anglijos rinktinės treneris, o dabar prie "Wolfsburg" klubo vairo stovintis Steve'as McClarenas pripažino, jog "spaudimas didėja" po trečio jo komandos pralaimėjimo iš eilės Vokietijos "Bundesliga" pirmenybėse ("Daily Mail").