Pirmadienio Ispanijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
Madrido "Real" treneris Juande Ramosas nusprendė Čempionų Lygos turnyrui registruoti prancūzą Lassaną Diarrą, o ne olandą Klaasą Janą Huntelaarą.

Vienas iš galimų kandidatų į Madrido "Real" prezidentus Florentino Perezas pareiškė, kad klube nenorėtų matyti Jerzy Dudeko, Michelio Salgado, Fabio Cannavaro, Javiero Saviolos, Marcelo, Roystono Drenthe, Javi Garcia ir Christopho Metzelderio.

"Barcelona" klubo žvaigždė argentinietis Lionelis Messi tvirtina, kad tikrai nepaliks katalonų klubo dėl Madrido "Real".

"Valencia" ekipos vadovai pareiškė, kad už "Man City" taikinyje atsidūrusį puolėją Davidą Villą norėtų gauti 90 milijonų eurų.

Barselonos "Espanyol" tikisi po šio sezono pasirašyti sutartį su laisvuoju agentu tapsiančiu puolėju Hernanu Crespo, kuris šiuo metu atstovauja Milano "Inter" klubui.

"Getafe" klubo vadovai savo ekipos gretose norėtų matyti "Milan" vartininką Marco Storari, kuris šį sezoną yra išnuomotas į "Fiorentina".

Sevilijos "Betis" strategas Paco Chaparro teigia, kad nepaisant prastų rezultatų, jis nenori įsigyti naujų futbolininkų per žiemos perėjimų langą.

"Zaragoza" ekipos puolėjas Ricardo Oliveira pareiškė, kad būtų nieko prieš grįžti į savo buvusį klubą Sevilijos "Betis".

"Getafe" iki sezono pabaigos išsinuomavo vartininką Vladimirą Stojkovičių iš Lisabonos "Sporting" klubo.