Pirmadienio Ispanijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
Miuncheno "Bayern" prezidentas Franzas Beckenbaueris teigia, kad jei Franckas Ribery šią vasarą norės pereiti į Madrido "Real", klubas prancūzui kliūčių nedarys.

Madrido "Real" saugas Welsey Sneijderis pareiškė, kad dėl prasto žaidimo jis jaučiasi nevertas būti pagrindinėje "karališkojo" klubo sudėtyje.

"Barcelona" kapitonas Carlesas Puyolis dėl traumos patirtos per savaitgalio rungtynes su Gijono "Sporting" negalės padėti Ispanijos nacionalinei rinktinei trečiadienio mače prieš Angliją.

Trys Sevilijos "Betis" žaidėjai (Nelsonas, Arzu ir Damia Abella) surinko penkias geltonas, todėl privalės praleisti savaitgalio rungtynes su "Barcelona".

Florentino Perezas, pažadėjęs įsigyti tris pasaulinės klasės futbolininkus, gali būti vienintelis kandidatas į Madrido "Real" prezidento postą.

"Atletico" žvaigždės Sergio Aguero tėvas pripažino, kad puolėjas jau šią vasarą gali palikti Madridą. Pagrindiniai pretendentai įsigyti argentinietį - Milano "Inter".

Per žiemos perėjimų langą "Barcelona" atmetė "Olympiacos" pasiūlymą dėl gynėjo Martino Cacereso.

"Barcelona" domisi trimis Londono "Arsenal" žaidėjais - Robinu van Persie, Cescu Fabregasu ir Emmanueliu Adebayoru.

Katalonijos klubo taikinyje taip pat atsidūrė Pietų Amerikos U-20 čempionate spindėjęs urugvajietis Nicolas Lodeiro ir brazilas Walteris da Silva.