Pirmadienio Italijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
Milano "Inter" treneris Jose Mourinho šią vasarą bandys į savo ekipą prisivilioti "Barcelona" žvaigždę Samuelį Eto'o. Kiti kandidatai papildyti Italijos čempionų gretas - Didieras Drogba iš "Chelsea" ir Carlosas Tevezas iš "Man Utd".

Niekaip traumų neišsigydantis "Milan" gynėjas Alessandro Nesta jau ateinančio savaitgalio rungtynėse prieš Milano "Inter" gali pagaliau išbėgti į aikštę.

"Roma" krašto gynėjas Cicinho dėl kelio traumos patirtos per savaitgalio rungtynes su "Genoa" nerungtyniaus 15 dienų.

Milano "Inter" taikinyje atsidūrė 20 metų Liežo "Standart" atraminis saugas Axelas Witselas, kuriuo taip pat aktyviai domisi "Man Utd".

Turino "Juventus" ir "Roma" šią vasarą kovos dėl teisės įsigyti laisvuoju agentu tapsiančio 24 metų "Ascoli" saugo Stefano Guberti.

"Valencia" krašto saugo Davido Silva agentas Julio Llorente patvirtino, kad jo klientu aktyviai domisi Turino "Juventus" klubas.

Tuo tarpu Brėmeno "Werder" saugo Diego agentas paneigė spaudoje pasirodžiusius gandus, kad brazilas jau sutarė dėl vasaros perėjimo į "Juventus".

"Roma" atraminis saugas Daniele De Rossi spėjo atsigauti po traumos ir galės padėti Italijos nacionalinei rinktinei rytojaus mače su Brazilija.

Į Norvegiją išvykęs "Roma" gynėjas Johnas Arne Riise turėtų spėti išsigydyti kelio traumą iki UEFA Čempionų Lygos aštunfinalio rungtynių su Londono "Arsenal".