Ramosas pripažįsta varžovų pranašumą © Eurofootball.lt
Madrido "%c00003" klubo strategas Juande Ramosas, po triuškinamos nesėkmės "El Clasico" mače prieš "%c00006" teigė, jog pripažįsta varžovų pranašumą.

"Barca tiesiog buvo fantastiška,- teigė treneris. - Jie žaidė tarsi visai kitame lygyje nei mes, jų žaidimas buvo stabilus, užtikrintas ir rezultatyvus. Jie tiesiog sugniuždė mus."

Ypač daug kritikos sulaukė komandos gynyba, pats J.Ramosas teigia, jog ši grandis tikrai žaidžia neužtikrintai.

"Darome per daug klaidų. O padarius kelias, bent viena, o gal ir abejomis, toks klubas, kaip "Barcelona" tikrai pasinaudos. Negaliu sakyti, kad žaidėjai nesistengia ar nekovoja, bet kažko trūksta."

Tuo tarpu "%c00006" treneris Josepas Guardiola negailėjo pagyrų ir varžovams.

"Taip, tai tikrai nuostabi pergalė. Šiame stadione iškovoti tokią svarbią pergalę, prieš tokią komandą yra kažkas neįtikėtino. Esu patenkintas žaidimu, nes visi žaidėjai atidavė visas jėgas. Jie nusipelno didžiulių plojimų."

"Real" nusipelno didžiulės pagarbos. Tai puiki komanda, dėl kurios mes ilgą laiką jautėme spaudimą bei aršią konkurenciją. Gerbiu tokius žaidėjųs, kaip Ikeras Casillasas ar Raulis, tai juk gyvi pavyzdžiai, kaip futbolininkai turi būti atsidavę klubui."

Po šios pergalės lyderė "Barcelona" prieš antroje vietoje esantį "Real" pirmauja jau septyniais taškais.