Sekmadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
"Portsmouth" treneris Tony Adamsas norėtų išsinuomoti buvusį "Arsenal" atraminį saugą Patricką Vieirą iš Milano "Inter" ("Sunday Express").

"Man City" už 14 milijonų svarų sterlingų šią savaitę turėtų įsigyti "West Ham" atakų lyderį Craigą Bellamy (Įvairūs).

"Blackburn" bandys nusipirkti buvusį "Liverpool" puolėją Florentą Sinama-Pongolle iš Madrido "Atletico" ("News of the World").

"Hull" treneris Philas Brownas yra pasiruošęs išleisti 3 milijonus svarų sterlingų už "Wigan" saugą Michaelį Browną ("News of the World").

"Sunderland" nori įsigyti PSG ekipos 17 metų saugą Keviną Rimane'ą ("News of the World").

Liverpulio "Everton" ekipos gretas artimiausiu metu turėtų papildyti Airijos nacionalinės jaunimo rinktinės ir "Sligo Rovers" dešinio krašto gynėjas Seamusas Colemanas ("News of the World").

"Portsmouth" saugas Niko Kranjčaras atsisakė už 12 milijonų svarų sterlingų pereiti į "Arsenal" ir pasirašys naują sutartį su savo dabartiniu klubu ("News of the World").

"Arsenal" treneris Arsene Wengeras ruošiasi pasiūlyti 4,5 milijono svarų sterlingų už Glazgo "Rangers" vartininką Allaną McGregorą ("News of the World").

"Arsenal" taip pat kovoja su "Tottenham" dėl 2 milijonais svarų sterlingų vertinamu gynėju Mate'u Tothu iš "Gyori Eto" ("News of the World").

"Tottenham" domisi "Aston Villa" saugu Nigeliu Reo-Cokeriu ("News of the World").

"Man Utd" strategas Seras Alexas Fergusonas pareiškė, kad 120 milijonų svarų sterlingų neužtektų norint įsigyti krašto saugą Cristiano Ronaldo ("Sunday Express").