Sekmadienio Ispanijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
Madrido "Real" ruošiasi pasiūlyti argentinietį puolėją Javiarą Saviolą ir 12 milijonų svarų sterlingų už "Wigan" krašto saugą Antonio Valencia.

Madrido "Real" prezidentas Ramonas Calderonas teigia, kad "karališkasis" klubas vis dar gali laimėti Ispanijos čempionatą.

Madrido "Atletico" aktyviai domisi Brėmeno "Werder" jaunuoju gynėju Sebastianu Boenischu.

"Barcelona" kitą mėnesį apsispręs ar 2009-2010 metų sezonui į savo ekipą pasikviesti Leverkuzeno "Bayer" klubui išnuomotą gynėją Henrique.

"Barcelona" vartininkas Victoras Valdesas išreiškė norą baigti karjerą Katalonijos klube, nepaisant stringančio kontrakto pratęsimo proceso.

"Lyon" puolėją Karimą Benzemą šią vasarą savo ekipoje norėtų matyti "Barcelona" vadovai ir yra pasiruošę į perėjimą įtraukti gynėją Ericą Abidalį.

"Sevilla" nori išnuomoti nepritampantį gynėją Aquivaldo Mosquerą į "River Plate" klubą.

Toure Yaya agentas pareiškė, kad jo klientas liks "Barcelona" klube nepaisant "Man City", "Arsenal" ir "Juventus" susidomėjimo atraminiu saugu.

"Valencia" gynėjas Miguelis dėl išpuolio prieš teisėją per Karaliaus taurės rungtynes turės praleisti artimiausius tris mačus.

Madrido "Real" saugas Guti nespėjo atsigauti po traumos, todėl negalės padėti savo ekipai rungtynėse prieš "Mallorca".

"Karališkojo" klubo susitikimas su "Mallorca" šį sekmadienį bus 500 komandos kapitono Raulio rungtynės vilkint "Real" marškinėlius.