Šeštadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
"Tottenham" treneris Harry Redknappas bandys už 15 milijonų svarų sterlingų įsigyti "Middlesbrough" krašto saugą Stewartą Downingą, tačiau taip pat domisi Mortenu Gamstu Pedersenu iš "Blackburn", Denilsonu iš "Bordeaux" ir Diego Capelu iš "Sevilla" ("Daily Mail" ir "The Times").

"Everton" aktyviai domisi 6 milijonais svarų sterlingų vertinamu puolėju Peteriu Odemwingie'iu, kuris priklauso Maskvos "Lokomotiv" klubui ("The Sun").

WBA viltys įsigyti Lenkijos nacionalinės rinktinės futbolininką Robertą Lewandowskį atslūgo, kai Poznano "Lech" pareiškė, kad už puolėją nori gauti 2,6 milijono svarų sterlingų ("Daily Mirror").

"Blackburn" puolėjas Roque Santa Cruzas yra siejamas su persikėlimu į Madrido "Real" klubą ("The Sun").

Emilis Heskey gali grįžti į "Liverpool" ekipą, nes "Wigan" baigia derybas su Meksikos klubu "Necaxa" dėl 4,5 milijonų svarų sterlingų vertinamu kolumbiečiu puolėju Hugo Rodallega ("The Sun").

Londono "Tottenham" domisi "Man Utd" atsarginiu vartų sargu Benu Fosteriu ("The Sun").

"Reading" futbolininkas Stephenas Huntas taip pat yra "Tottenham" ekipos taikinyje. Saugo kaina turėtų siekti 5 milijonus svarų sterlingų ("Daily Mirror").

"Wigan" puolėjas Amras Zaki pavėlavo grįžti į klubą iš atotogų gimtajame Egipte, todėl bus nubaustas 30 tūkstančių svarų sterlingų bauda ("Daily Mirror").

"Fulham" gynėjas Brede'as Hangelandas nepaliks ekipos per žiemos perėjimų langą, nepaisant susidomėjimo iš "Arsenal" ir "Liverpool" ekipų ("The Sun").

"West Ham" atmetė 6 milijonų svarų sterlingų pasiūlymą iš "Tottenham" už puolėją Craigą Bellamy, teigdami, kad futbolininkas paliks ekipą nebent už 15 milijonų svarų sterlingų (Įvairūs).

Benni McCarthy nori palikti "Blackburn" ekipą per žiemos perėjimų langą ("Daily Mail").