Šeštadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
"Portsmouth" saugas Seanas Davisas yra pasiruošęs pratęsti sutartį su klubu, net jei jis iškris į žemesnįjį Anglijos divizioną ("Daily Express").

"Man Utd" taikinyje esantis "Lyon" puolėjas Karimas Benzema teigia, kad mieliau persikeltų rungtyniauti į Ispaniją, nei į Anglijos "Premier" lygą ("Daily Mail").

Puolėjas Robinas van Persie tikina, kad pasirašys naują kontraktą su "Arsenal", tik jei klubas sugebės užimti antrą vietą Anglijos čempionate ("The Sun").

"Everton" strategas Davidas Moyesas savo komandoje norėtų matyti Maskvos CSKA puolėją Vagnerį Love'ą, tačiau 24 metų brazilas mieliau persikeltų į "Man City" ("The Sun").

"Wigan" tikisi pasirašyti sutartį su Šiaurės Korėjos saugu Won Hee Cho, po to kai 25 metų laisvasis agentas puikiai pasirodė komandos peržiūroje ("Daily Star").

Rafaelis Benitezas teigia, kad "Liverpool" privalo laimėti visas likusias rungtynes, jei nori triumfuoti "Premier" lygoje (Įvairūs).

"Arsenal" ir "Chelsea" aktyviai domisi 18 metų "Bordeaux" puolėju Henriu Savietu ("Daily Mirror").

"Middlesbrough" taikinyje atsidūrė Lisabonos "Sporting" saugas Pedro Celestino ("Daily Mirror").

"Man City" puolėjas Robinho kartu su tėvynainiais Elano, Glauberu Berti ir Jo užsisakė didžiulį smėlio krovinį, kad galėtų prie savo rūmų Češyre žaisti paplūdimio futbolą ("The Sun").

Naujasis "Arsenal" pirkinys Andrėjus Arshavinas apmokės savo kirpėjui skrydžius iš Sankt Peterburgo į Londoną, nes puolėjo žmona nepasitiki Anglijos stilistais ("Daily Express").