Šeštadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
Ateinančia vasarą Londono "Chelsea" ekipos savininkas Romanas Abramovičius žada investuoti į jaunus talentus, o ne pirkti visame Pasaulyje garsias futbolo žvaigždes ("Daily Star").

Miuncheno "Bayern" saugas Bastianas Schweinsteigeris paneigė spaudoje pasirodžiusius gandus, kad jis vasarą kelsis į "Chelsea" komandą ("IM Scouting").

Londono "Arsenal" ir "Man City" ekipų "medžiojamas" "Barcos" atraminis saugas Yaya Toure pareiškė neketinąs palikti Katalonijos miesto komandos ("Daily Mail").

Liverpulio "Everton" ir "Sevilla" klubai kovos dėl teisės įsigyti 8 milijonais svarų sterlingų vertinamą "Twente" puolėją Bryaną Ruizą ("The Sun").

Maskvos klubų, CSKA ir "Spartak", taikinyje atsidūrė su "Liverpool" treneriu Rafa Benitezu nesutariantis saugas Albertas Riera, kurio vertė siekia 8 milijonus svarų sterlingų ("The Times").

"Aston Villa" yra pasiruošusi pratęsti kontraktą su saugu Jamesu Milneriu ("Daily Telegraph").

"Liverpool" treneris Rafa Benitezas teigia, jog neiškeistų Fernando Torreso į "Man Utd" ir Anglijos nacionalinės rinktinės puolėją Wayne'ą Rooney ("The Sun").

"Man Utd" strategas Seras Alexas Fergusonas liepė Owenui Hargreavesui užmiršti Pasaulio futbolo čempionatą ir susikoncentruoti ties klubu, kuriam atstovauja ("Daily Mirror").