Šeštadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
"Barcelona" ir Madrido "Real" domisi galimybe įsigyti Birmingemo "Aston Villa" krašto puolėją Ashley Youngą. 22 milijonais svaro sterlingų vertinamas futbolininkas Ispanijos klubams gali tapti alternatyva gerokai brangesniam Miuncheno "Bayern" saugui Franckui Ribery.

Argentinietis Sergio Aguero patraukė tokių ekipų kaip Londono "Chelsea", "Man City" ir "Inter" dėmesį pareikšdamas, kad yra pasirengęs palikti Madrido "Atletico" po nesėkmingo sezono Ispanijos čempionate.

Liverpulio "Everton" strategas Davidas Moyesas atkreipė dėmesį į Liežo "Standard" puolėją Dieudonne Mbokani.

"Chelsea" gynėjas Johnas Terry tikina manąs, kad ankstyvas visų keturių Anglijos klubų pasitraukimas iš UEFA Čempionų lygos gali turėti teigiamos įtakos pasaulio čempionate kovosiančiai nacionalinei šalies rinktinei.

"Barcelona" sporto direktorius Txiki Begiristainas, kuris atsistatydins iš pareigų vasarą pasitraukus klubo prezidentui Joanui Laportai, gali pereiti į Londono "Tottenham".

Londono "Arsenal" gynėjas Bacary Sagna sako, kad komandai yra būtina suderinti patrauklų akiai atakuojantį futbolą su racionalesniu žaidimu, kuris kartais būtinas norimiems rezultatams pasiekti.

Buvęs "Liverpool" gynėjas Alvaro Arbeloa buvusio savo trenerio Rafaelio Benitezo darbo metodus vadina "kiek automatizuotais".

Londono "Tottenham" gynėjas Michaelas Dawsonas neįgyvendina savo žmonos noro užsakyti vasaros atostogas, mat yra nepraradęs vilties vykti į pasaulio futbolo čempionatą kartu su Anglijos rinktine.

"Portsmouth" prieš FA taurės pusfinalio mačą pasitelkė aukštesniąsias jėgas - į komandos treniruotę atvyko kapelionas Jonathanas Jeffrey.

Pasaulio čempionato metu Anglijos didieji miestai rengs mažiau su futbolo švente susijusių renginių, baiminantis chuliganizmo ir masės girtų piliečių.