Trečiadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
"Arsenal" treneris Arsene Wengeras domisi Marcosu Senna, Yaya Toure, Marku Noble ir Goekhanu Inleru, kaip galima pamaina traumuotam Cescui Fabregasui ("Daily Mirror" ir "Daily Star").

"Chelsea" strategas Luizas Felipe Scolaris iš klubo valdžios nori gauti pinigų naujo puolėjo pirkimui ("The Sun").

"Blackburn" treneris Samas Allardyce'as už 3 milijonus svarų sterlingų nori įsigyti "Man City" gynėją Talį Ben Haimą ("Daily Mirror").

"Blackburn" nusprendė nepirkti Carloso Villaneuva'os ("The Sun").

Zalcburgo "Red Bull" puolėju Marcu Janko aktyviai domisi "Wigan", "Blackburn", "Tottenham" ir "Middlesbrough" klubai ("Daily Mail").

"Tottenham" treneris Harry Redknappas paneigė spaudoje pasirodžiusius gandus, kad jo vadovaujamas klubas ruošiasi įsigyti "Fulham" ekipos saugą Jimmy Bullardą ("Daily Star").

"Lyon" puolėjas Karimas Benzema yra pasiruošęs atsisakyti "Chelsea" pasiūlymo, kad galėtų persikelti į Madrido "Real" ("The Sun").

"Fulham" strategas Roy'us Hodgsonas nori nusipirkti "Kalmar FF" klubui atstovaujantį Rasmusą Elmą ("Daily Mirror").

"Portsmouth" ruošia 8 milijonų svarų sterlingų pasiūlymą už "St Etienne" klubo futbolininką Blaise'ą Matuidi, tačiau "Arsenal" taip pat juo domisi ("The Sun").

"Stoke" už 6 milijonus svarų sterlingų nori įsigyti "Lens" ir Dramblio Kaulo Kranto nacionalinės rinktinės žaidėją Aruną Dindane ("Daily Mirror").

"Liverpool" rėmėjas "Carlsberg" kritikuoja klubą už naujojo stadiono statybos delsimą ("The Guardian").