Trečiadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
"Man Utd" ekipa per vasaros perėjimų langą tikisi už 16 milijonų svarų sterlingų nusipirkti Maskvos CSKA krašto saugą Milošą Krasičių ("Caught Offside").

"Liverpool" treneris Rafa Benitezas vasarą į savo ekipos gretas tikisi prisivilioti Amsterdamo "Ajax" ir Serbijos nacionalinės rinktinės puolėją Marko Panteličių ("Caught Offside").

Londono "Arsenal" ekipos taikinyje atsidūrė Genujos "Sampdoria" puolėjas Giampaolo Pazzini ("Caught Offside").

"Arsenal" klubas taip pat svarsto galimybę įsigyti Turino "Juventus" vartininką Gianluigi Buffoną, mat italas išreiškė norą persikelti į Angliją, po to kai "senoji senjora" prarado visas viltis prasimušti į Čempionų lygos turnyrą ("The Sun").

Londono "Tottenham" klubo savininkai yra pasiruošę pasiūlyti Liverpulio "Everton" ekipai puolėją Robbie Keane'ą mainais už saugą Steveną Pienaarą ("Daily Mirror").

Prancūzijos nacionalinės rinktinės puolėjas Karimas Benzema teigia nesvarstąs galimybės persikelti į "Man Utd" ekipą, nes vienintelis jo tikslas yra žaisti Madrido "Real" klube iki karjeros pabaigos ("Daily Mirror").

"Man Utd" klubo vadovai artimiausiu metu turėtų pratęsti sutartį su gynėju Jonny Evansu dar ketveriems metams ("Daily Express").