Trečiadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
Už "Man Utd" taikinyje atsidūrusį Lisabonos "Benfica" krašto saugą Angelį di Marią "raudonieji velniai" yra pasiruošę suploti 10 milijonų svarų sterlingų bei pridėti saugą Andersoną ("Daily Mirror").

Turino "Juventus" klubo vadovai yra pasiruošę išsiųsti Felipę Melo į "Liverpool" ekipą mainais už saugą Alberto Aquilanį ("Mirror Football").

Amsterdamo "Ajax" ekipa pranešė, kad urugvajiečio puolėjo Luiso Suarezo įsigijimas "Man Utd" savininkams kainuotų ne mažiau 35 milijonų svarų sterlingų ("Daily Mirror").

"Juventus" komandos 32 metų vartininko Gianluigi Buffono agentas paneigė spaudoje pasirodžiusius gandus, kad jo klientas ruošiasi persikelti į "Premier" lygos komandą ("The Sun").

Glazgo "Celtic" ekipa norėtų įsigyti gynėją Solą Campbellą, kurio kontraktas su "Arsenal" klubu baigiasi birželio 30 dieną ("The Sun")

Anglijos nacionalinės rinktinės treneris Fabio Capello dar nėra apsisprendęs, kuris iš trijų vartininkų - Joe Hartas, Davidas Jamesas ar Robertas Greenas - bus pagrindiniu šalies vartų sargu ("Daily Telegraph").

Buvęs Velso nacionalinės rinktinės narys Ryanas Giggsas artėjančiame pasaulio čempionate palaikys anglus, tačiau favoritais laiko Ispanijos rinktinę ("Daily Star").