Trečiadienio Italijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
Milano "Inter" gali įsitraukti į kovą dėl Sankt Peterburgo "Zenit" puolėjo Andrėjaus Arshavino ir taip sutrukdyti Londono "Arsenal" ekipai įsigyti rusą.

"Roma" ekipos vartininkas Doni dėl neskelbiamų priežasčių buvo neįtrauktas į sostinės klubo futbolininkų paraišką trečiadienio Italijos čempionato rungtynėms su "Sampdoria".

"Fiorentina" išreiškė susidomėjimą "Internacional" ekipos saugu Alexu, tačiau, pasak futbolininko agento, konkretaus pasiūlymo dar nepateikė.

Adriano agentas Gilmaras Rinaldi teigia, kad jo klientas nepersikels į Londono "Tottenham" ar kitą klubą ir liks Milano "Inter" ekipoje.

"Lazio" ekipos gynėju Mobido Diakite aktyviai domisi "Arsenal". Londono ekipa taip pat išreiškė susidomėjimą "Torino" gynėju Angelo Ogbonna.

Legendinis futbolininkas Diego Maradona ragina savo tėvynainį Sergio Aguero palikti Madrido "Atletico" ir pereiti į Milano "Inter".

"Palermo" išnuomavo gynėją Paolo Hernaną Dellafiore'ą į "Torino", o patys susigražino "Triestina" ekipai paskolintą Davide'ą Ballardini.

"Inter" treneris Jose Mourinho sekmadienį slaptai susitiko su "Man Utd" saugu Cristiano Ronaldo, kad aptartų galimą žaidėjo perėjimą į Italijos čempionų komandą.

"Chievo" norėtų įsigyti "Napol" ekipos gynėją Mirko Savinį.

"Reggina" aktyviai domisi "Lazio" centro gynėju Sanchezu Cribari.