A. Fergusonas: "Leicester" nusipelno laimėti "Premier" lygą

Legendinis "Manchester United" treneris Seras Alexas Fergusonas negailėjo gerų žodžių "Leicester City" komandai ir teigė, kad "lapės" nusipelno triumfo Anglijos "Premier" lygoje.

Claudio Ranieri vadovaujama komanda šį sezoną Anglijoje kuria tikrą futbolą stebuklą. Praėjusiais metais vos aukščiausiojo šalies lygoje išlikusi "Leicester" šiais metais yra stipriausia "Premier" lygos ekipa ir artėja link čempionų titulo.

Iki pirmenybių pabaigos lieka dar septyni turai, o Lesterio miesto ekipa prieš artimiausius oponentus turi įgiję 5 taškų pranašumą. "Lapių" pačioje sezono sezono pabaigoje lauks tikras išbandymas, kai paskutiniuose turuose teks susigrumti su "Man Utd", Liverpulio "Everton" ir "Chelsea".

"Leicester" parodė savo dantis ir tai, kad šiais metais yra geriausia komanda. Be jokios abejonės jie nusipelno triumfuoti šiame "Premier" lygos sezone", - Sky Sports paklausė A. Fergusono.

"Galima kalbėti apie jų mažą patirtį, tačiau ši komanda turi neįtikėtiną energiją ir abipusį supratimą. Paskutiniu metu jie švenčia pergales rezultatu 1-0. Puikiai prisimenu, kai su "Man Utd" taip pat laimėdavome tokiu pačiu rezultatu ir galiausiai triumfavome lygoje.

Šis rezultatas tik parodo, kad jie niekada neketina pralaimėti. Ši komanda yra labai ryžtinga, nebijo iššūkių ir situacijos, kokioje yra dabar", - pridūrė legendinis škotas.