"Arsenal" pasiekė triuškinančią pergalę prieš "Fulham", "Chelsea" neturėjo sunkumų Sautamptone

Sekmadienį Anglijos "Premier" lygoje tęsiasi 8-ojo turo dvikovos.

Savo pergalių seriją išvykoje pratęsė Londono "Arsenal" klubas. Unai Emery auklėtiniai po rezultatyvios kovos rezultatu 5:1 įrodė pranašumą prieš Londono "Fulham". Tai buvo šeštoji pergalė iš eilės "Premier" lygoje ir devinta žaidžiant visuose turnyruose.

29-ąją minutę Alexandre'as Lacazette'as tiksliu smūgiu išvedė "kanonierius" į priekį, tačiau pačioje pirmojo kėlinio pabaigoje Andre Schurrle atstatė lygybę.

Visgi antrajame kėlinyje savo jėgą rodė "Arsenal" futbolininkai. 49-ąją minutę pranašumą svečiams sugrąžino tas pats A. Lacazette'as, o 67-ąją minutę lyg iš natų suregztoje atakoje Aaronas Ramsey kulniuku pasiuntė trečiąjį įvartį į varžovų vartus.

79-ąją minutę pranašumą iki trijų įvarčių padidino po keitimo pasirodęs Pierre'as-Emerickas Aubameyangas, kuris daugiau nei už 10 minučių smeigė ir penktąją vinį į "Fulham" karstą - 5:1.

"Arsenal" po pergalės pakilo į ketvirtąją poziciją. Nuo lyderių, kurie vis dar nėra sužaidę savo rungtynių, "kanonieriai" atsilieka tik 2 taškais.

Kitoje akistatoje Londono "Chelsea" išvykoje rezultatu 3:0 nugalėjo "Southampton". Mauricio Sarri vadovaujamą komandą į pergalę vedė trys futbolininkai - Edenas Hazardas, Rossas Barkley bei Alvaro Morata.

Taip pat šeštąją pergalę iškovojęs "Chelsea" bent laikinam pakilo į pirmąją poziciją.

Rezultatai:

"Fulham" 1 - 5 "Arsenal"
29' [0 - 1] A. Lacazette
44' [1 - 1] A. Schurrle
49' [1 - 2] A. Lacazette
67' [1 - 3] A. Ramsey
79' [1 - 4] P. Aubameyang
90+1' [1 - 5] P. Aubameyang

"Southampton" 0 - 3 "Chelsea"
30' [0 - 1] E. Hazard
57' [0 - 2] R. Barkley
90+3' [0 - 1] A. Morata

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...