Atskleista olimpinė Brazilijos rinktinės sudėtis

Vyriausiasis olimpinės Brazilijos rinktinės treneris Rogerio Micale trečiadienį atskleidė galutinę sudėtį, kuris bandys užkariauti Rio de Žaneiro olimpines žaidynes.

Šią vasarą Brazilijoje įvyks 2016 metų olimpinės žaidynės. Prieš dvejus metus savo šalyje Brazilija buvo surengusi ir pasaulio futbolo čempionatą, tačiau ten rinktinė lūkesčių nepateisino. Šį kartą brazilų futbolo rinktinė į olimpiadą žiūri labai rimtai ir sieks triumfo.

Olimpinėje futbolo rinktinėje gali rungtyniauti ne daugiau nei 23 metus turintys futbolininkai. Išiimtis yra daroma dėl trijų, kurių amžiaus vidurkis nėra ribojamas. R. Micale būtent ir pasinaudojo šia galimybe ir į sudėtį įtraukė 37-erių metų vartininką Fernando Prassą. 

Rinktinėje bus yra ryškiausios žvaigždės, tarp kurių - Neymaras, Douglasas Costa, Marquinhosas, Rafinha ir perspektyvusis Gabrielis Jesusas.

Brazilijos futbolo rinktinei olimpiada prasidės rugpjūčio 4-ąją dieną. Brazilai A grupėje varžysis su Pietų Afrika, Iraku ir Danija.

Olimpinė brazilų sudėtis:

Vartininkai: Fernando Prassas ("Palmeiras"), Uilsonas ("Atletico Mineiro")

Gynėjai: Luanas ("Vasco"), Rodrigo Caio ("Sao Paulo"), Marqunhosas ("Paris Saint-Germain"), Douglasas Santosas ("Atletico Mineiro"), Zeca ("Santos"), Willianas ("Internacional");

Saugai: Rafinha ("Barcelona") Rodrigo Dourado ("Internacional"), Fredas ("Shakhtar"), Thiago Maia ("Santos"), Felipe Andersonas ("Lazio");

Puolėjai: Neymaras ("Barcelona"), Douglasas Costa ("Bayern"), Gabrielis Barbosa ("Santos"), Gabrielis Jesusas ("Palmeiras"), Luanas ("Gremio").

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...