B. Mendy: "Bandysime kovoti iki pat sezono pabaigos"

"Manchester City" šeštadienį dramatiškoje dvikovoje sužaidė lygiosiomis 2:2 su "Crystal Palace" ekipa ir dar labiau sustiprino "Liverpool" galimybes triumfuoti "Premier" lygoje.

"Miestiečiai" nuo "Premier" lygos lyderių jau dabar atsilieka 13 taškų, maža to, yra sužaidę ir dvejomis rungtynėmis daugiau.

Nepaisant to, "Man City" krašto gynėjas Benjaminas Mendy po mačo su "Crystal Palace" teigė, kad komanda yra pasiruošusi kovoti iki pat sezono pabaigos.

"Kai kita komanda žaidžia taip gerai, negali būti nusiminęs ar piktas. Tokia yra realybė. Mes stengiamės koncentruotis ties savo žaidimu.

Daug kas sako, kad "Man City" jau nebeturi šansų. Žmonės gali kalbėti ką nori, tačiau mes ir toliau sieksime pergalės kiekvienose rungtynėse bei bandysime kovoti iki pat sezono pabaigos.

Esame matę situacijų, kai komandos laimi "Premier" lygą, tačiau kitą sezoną net nepatenka į Čempionų lygą. Mes jau laimėjome du titulus iš eilės, o šį sezoną ir toliau esame tarp prizininkų", - po rungtynių kalbėjo B. Mendy.