Baigėsi 2018 metų vasaros žaidėjų perėjimų langas

Rugpjūčio 31-oji diena reiškia ne tik vasaros pabaigą, bet ir žaidėjų perėjimų lango užsidarymą. Šiandien iki vidurnakčio klubai Ispanijoje, Prancūzijoje ir Vokietijoje galės baigti savo paskutinius darbus komplektuojant sudėtis 2018-19 metų sezonui.

"EuroFootball.lt" iki pat 12 val. nakties pateiks įdomiausias naujienas, susijęs su galimais žaidėjų perėjimais ar jau įvykusiais sandoriais.


23:40 val.

OFICIALU: Glazgo "Celtic" už 22 mln. eurų "Lyon" komandai pardavė puolėją Moussa Dembele. Pats žaidėjas su prancūzais pasirašys penkerių metų kontraktą.

***

Paaiškėjo, kad Fabio Coentrao Madrido "Real" klubą paliko visiems laikams. Abi šalys abipusiu sutarimu nutraukė kontraktą, galiojusį dar vienerius metus.

***

OFICIALU: "Real Betis" pasiskolino iš PSG saugą Giovanį Lo Celso. Po sezono andalūzai turės progą už 30 mln. eurų įgyti visas teises į argentinietį.

***

"Liverpool" priims 3,3 mln. eurų pasiūlymą iš Briuselio "Anderlecht" už Lazarą Markovičių, "Goal.com" šaltiniai tai patvirtina.

***

OFICIALU: "Porto" iš "Wolfsburg" iki sezono pabaigos pasikolino 21-erių metų olandą Riechedly Bazoerą.

***
OFICIALU: "Manchester City" talentingą saugą Douglasą Luizą sezonui išsiuntė į savo dukterinę komandą - "Girona".


20 val.

OFICIALU: Fabio Coentrao grįžta į Portugaliją ir vėl apsivilks "Rio Ave" komandos marškinėlius. Portugalo Madrido "Real" klubas šį sezoną nepageidavo savo gretose.

***

OFICIALU: "Sevilla" iki sezono pabaigos "Amiens" ekipai paskolino Ganso. "Ligue 1" atstovai po sezono galės įgyti visas teises į prancūzą.

***

OFICIALU: Londono "Chelsea" puolėją Tammy Abrahamą vieno sezono trukmės nuomos sutarčiai išsiuntė į "Aston Villa"

***

OFICIALU: Briuselio "Anderlecht" paklojo 8 mln. eurų už "Midtjylland" gynėją Bubacarrą Sannehą. Tai - klubo rekordas už šios pozicijos žaidėją.

***

OFICIALU: "Monaco" iš klubo atleido Lacina Traore ir Uwa Echiejile, kurie nebuvo Leonardo Jardimo planuose.

***

OFICIALU: Madrido "Real" iki sezono pabaigos praktikos įgauti Valensijos "Levante" gretose išsiuntė Borja Mayoralį. Puolėjas po sezono grįš į Madridą.


17:30 val.

OFICIALU: Londono "Arsenal" pasirašė naują sutartį su komandos auklėtiniu Reissu Nelsonu ir jį sezono trukmės nuomos sutarčiai išsiuntė į "Hoffenheim".

***

Jurgenas Kloppas spaudos konferencijoje patvirtino, kad Simonas Mignolet liks antruoju vartininku "Liverpool" klube.

***

OFICIALU: Daug metų Dortmundo "Borussia" marškinėlius vilkėjęs Nuri Sahinas turi naują klubą - turkas sukirto rankomis su Brėmeno "Werder".

***

Pepas Guardiola patvirtino, kad Douglasas Luizas nuomos pagrindais keliauja į "Girona". Kartu su juo gali išvykti ir Brahimas. ("Goal.com")

***

"Porto" siūlo gana pelningą kontraktą Hatemui Ben Arfa. 31-erių metų prancūzas šiandien ryte jau turėjo sukirsti rankomis su "Rennes", tačiau portugalai netikėtai užsigeidė žaidėjo paslaugų. (RMC)

***

"Nice" derasi su Stambulo "Galatasaray" dėl galimybės sezonui išsinuomoti Younesą Belhanda. Į sutartį taip pat norima įtraukti galimybe po sezono išpirkti žaidėjo kontraktą. (GFFN)


15:20 val.

"Sevilla" sutinka brazilą Ganso perleisti "Ligue 1" pirmenybėse rungtyniaujančiai "Amiens" ekipai. Brazilui įsitvirtinti "Sevilla" komandoje per dvejus metus taip ir nepavyko. (RMC)

***

OFICIALU: "Lille" iš klubo atleido Nigerijos vartininką Vincentą Enyeama. Priežastys nėra atskleidžiamos.

***

"Lille" saugas Thiago Mendesas netrukus persikels į "Wolfsburg", o "vilkai" už jį paklos 15 mln. eurų.

***

OFICIALU: Glazgo "Celtic" sustiprino saugų liniją - pasipildė praėjusį sezoną "Kilmarnock" komandoje rungtyniavusiu Joeliu Worrallu.

***

"Goal.com" teigia, kad Madrido "Real" nepateiks jokių vėlyvų pasiūlymų už Edeną Hazardą. Juleno Lopetegui treniruojamos ekipos šią vasarą nebesustiprins joks žaidėjas.


13 val.

Dortmundo "Borussia" išleido oficialių pranešimą, kuriame teigia, kad Nuri Sahinas praleis artimiausias Bundeslygos rungtynes tam, kad išspręsti savo ateities klausimą.

***

Thomas Tuchelis spaudos konferencijoje patvirtino, kad Paryžiaus "Saint-Germain" užbaigė derybas dėl Juano Bernato ir Erico Choupo-Motingo įsigijimo.

***

PSG saugas Giovani Lo Celso jau atvyko į Sevilijos oro uostą ir netrukus bus paskelbtas, kaip naujasis "Real Betis" komandos futbolininkas.

***

OFICIALU: "Eintracht" galiausiai patvirtino, kad iš PSG išsinuomoja vartininką Keviną Trappą. Vokietis tėvynėje žais iki sezono pabaigos.

***

Borja Mayoralis bus išnuomotas Valensijos "Levante" vienuolikei, informaciją patvirtino tiek Julenas Lopetegui, tiek ir patikimi Ispanijos žurnalistai.

***

OFICIALU: "Rennes" pasipildė praėjusį sezoną nuomos pagrindais "Torino" komandoje rungtyniavusiu M'Baye Niangu.


11 val.

Frankfurto "Eintacht" trumpam savo socialiniame tinkle buvo paskelbęs vaizdo įrašą su Kevinu Trappu. Jis po kelių akimirkų buvo ištrintas, tačiau PSG vartininkas buvo aiškiai matomas vilkintis jų klubo marškinėlius. Panašu, kad laukiama patvirtinimo dėl nuomos sutarties.

***

OFICIALU: "Porto" iš "Monaco" pasiskolino mažai komandoje rungtyniavusį gynėją Jorge.

***

Diego Simeone yra pasirengęs į Madrido "Atletico" gretas prisivilioti savo sūnų Giovannį. "Fiorentina" gretose rungtyniaujantis puolėjas yra vertinamas 40 mln. eurų suma. ("AS")

***

Po visa vasarą trūkusių naujo klubo paieškų Hatemas Ben Arfa galiausiai rado savo naująją karjeros stotelę - prancūzas turėtų sukirsti rankomis su "Rennes". ("L'Equipe")

***

Rafinha šį sezoną neliks "Barcelona" gretose, o dėl jo parašo iki pat paskutinės transferų lango minutės žada kovoti "Real Betis" ir "Benfica". ("Marca")

***

Glazgo "Celtic" atmetė pirmąjį "Lyon" klubo pasiūlymą už puolėją Moussa Dembele. Vakar prieš "Sūduvą" nežaidęs prancūzas nori grįžti į tėvynę, tačiau škotai atsisakė priimti 18 mln. eurų pasiūlymą. ("L'Equipe")

***

Tammy Abrahamas, kuris neturi jokių šansų įsitvirtini Maurizio Sarri komandoje, nuomos sutartimi gali išvykti į "Bordeaux". ("L'Equipe")

***

OFICIALU: Liverpulio "Everton" klube neįsitvirtinęs Sandro Ramirezas grįžta į Ispaniją ir sezonui apsivilks San Sebastiano "Real Sociedad" marškinėlius.

***

PSG vis dar tikisi užbaigti sandorį su Vigo "Celta" dėl Stanislavo Lobotkos įsigijimo. Saugo atvykimas į Paryžiaus ekipą greičiausiai reikštų Giovani Lo Celso karjeros pabaigą PSG gretose. Teigiama, kad argentinietį nori pasiskolinti "Real Betis". ("Foot Mercato")

***

"Goal.com" teigimu, PSG šiandien taip pat praneš apie "Stoke City" puolėjo Erico Maximo Choupo-Motinho įsigijimą. Jis kainuos apie 8-10 mln. eurų.

***

"Marseille" klubo gynėjas Aymenas Abdennouras kalbasi su "Bešiktaš" dėl galimo perėjimo. Tunisietis negali pasigirti žaidimo laiku "Marseille" gretose, todėl nori išvykti. ("Le 10 Sport")

***

OFICIALU: "Sevilla" užbaigė derybas su Maskvos "Spartak" dėl krašto puolėjo Quincy Promeso įsigijimo. Futbolininkas jau atliko medicininį patikrinimą ir jau netrukus padės parašą ant savo sutarties.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...