"Bundesliga": "Bayern" sugrįžo į pirmąją vietą, "Eintracht" netikėtai suklupo prieš "Augsburg"

Sekmadienį sužaistos trejos "Bundesliga" pirmenybių 29-ojo turo rungtynės.

Pergalę namuose iškovojo ir į pirmąją vietą sugrįžo "Bayern" ekipa, kuri išvykoje rezultatu 4:1 susitvarkė su "Dusseldorf".

Pirmajame kėlinyje svečius į priekį traukė K. Comanas, kuris pasižymėjo 15-ąją ir 41-ąją minutėmis. 55-ąją minutę trečiąjį komandos įvartį pelnė S. Gnabry.

89-ąją minutę "Dusseldorf" sugebėjo sušvelninti rezultatą, kuomet 11 metrų baudinį realizavo D. Lukebakio. Jau per teisėjo pridėtą laiką "Bayern" saugas L. Goretzka pelnė ketvirtąjį savo ekipos įvartį.

Linkus penkiems turams "Bayern" prieš BVB turi vieno taško pranašumą.

Kitose rungtynėse kiek netikėtą pralaimėjimą patyrė "Eintracht" ekipa, kuri namuose 1:3 nusileido "Augsburg" futbolininkams.

Šeimininkai į priekį išsiveržė 14-ąją minutę, kuomet pasižymėjo G. Paciencia, tačiau "Augsburg" į tai atsakė trimis įvarčiais.

M. Richteris dar pirmajame kėlinyje pelnė du įvarčius (31' ir 45+4') bei "Augsburg" ekipa į pertrauką išėjo pirmaudama 2:1.

"Eintracht" reikalai dar labiau pablogėjo 47-ąją minutę, kai iš aikštės buvo pašalintas G. Fernandesas. "Augsburg" kiekybinį pranašumą išnaudojo 84-ąją minutę, o kamuolį į vartus pasiuntė M. Gregoritschas.

Kiti rezultatai:

"Hoffenheim" 2:0 "Hertha"

Turnyrinė lentelė: