D. Carvajalis: "Lopetegui buvo geriausias treneris, su kuriuo man teko dirbti"

Madrido "Real" klubo gynėjas Dani Carvajalis, kuris komandai jau kurį laiką negali padėti dėl traumos, buvo vienas iš daugelių tų, kurie nenorėjo atsisveikinti su Julenu Lopetegui.

Po itin prastų rezultatų Florentino Perezas nusprendė atsisveikinti su J. Lopetegui, nors ir vasarą su juo buvo pasirašyta trijų metų sutartis.

D. Carvajalis su J. Lopetegui dirbo ne tik Madrido "Real" klube, bet ir buvo vienas kertinių žaidėjų jo vadovaujamoje Ispanijos rinktinėje.

Nepaisant to, kad gynėjas per savo karjerą jau spėjo būti tiek Carlo Ancelotti, tiek Zinedine'o Zidane'o auklėtiniu, ispanas išreiškė savo simpatijas dabar jau atleistam treneriui.

"Man jis yra geriausias treneris, su kuriuo yra tekę dirbti", - teigė gynėjas. - Labai apmaudu, kad nuo jo nusisuko sėkmė ir jis nebegalėjo tęsti darbų čia Madride".

"Aš ir Julenas turėjome tokį patį požiūrį į futbolą. Man patiko, kaip jis vadovavo žaidėjų grupei ir kaip su mumis bendravo. Aš tą patį sakiau, kai jis čia tik atvyko, tą patį sakysiu ir toliau net jei jo čia ir nebėra.

Sakysiu tą patį iki tol, kol į Madridą atvyks kitas treneris ir bus geresnis nei jis", - emocingai apie savo dabar jau buvusį trenerį pasisakė D. Carvajalis.