D. Rose'as: nugalėjome Madrido "Real", galime nugalėti ir "Barcą"

Londono "Tottenham" gynėjas Danny Rose'as mano, kad komandą gali įkvėpti pernykščiai pasiekimai prieš Madrido "Real" klubą rungtynėse su "Barcelona".

"Tottenham" komandos trečiadienį laukia itin svarbios rungtynės "Wembley" stadione - "Barcelona" su Lioneliu Messi atvyksta kovoti dėl pergalės. "Pentiniai" pirmajame ture nusileido Milano "Inter" ekipai, todėl situacija prašo taškų.

Praėjusį sezoną grupių etape "Tottenham" varžėsi su Madrido "Real", tačiau nė vienų rungtynių šiam grandui taip ir nepralaimėjo - lygiosios Ispanijoje ir pergalė "Wembley" stadione.

"Praėjusį sezoną atvykome į "Santiago Bernabeu" stadioną ir tik per atsitiktinumą nelaimėjome tų rungtynių. Mes juos pranokome, kai žaidėme "Wembley" stadione. Tą patį padarėme ir su "Borussia". Mes įrodėme, kad galime kovoti su bet kuo", - su ESPN mintimis dalijosi anglas.

"Londone susitiksime su Messi, kuris yra mano mėgstamiausias futbolininkas. Žinoma, treneris tikisi, kad mes į aikštę eisime žaisti nebijodami jo. Mes tikime, kad galime sužaisti geras rungtynes ir gauti norimą rezultatą.

Jeigu mes žaisime kaip komanda, mes galime nubausti "Barcelona" ir tą patį Messi. Rungtynės tikrai nėra tik apie Lionelį. Jie turi aukščiausias klasės puolimo trejetą, kuris bus pasiruošęs mus bausti, jeigu nesilaikysime savo plano.

Tai bus didžiulės rungtynės. Mums reikia pergalės, ties tuo ikoncentruojamės. Esame nusivylę kaip pasibaigė rungtynės Milane, todėl nebegalime kartoti tokių klaidų ir turime laimėti trečiadienį", - pozityviai kalbėjo D. Rose'as.

Šie klubai tarpusavyje buvo susitikę šią vasarą pasiruošimo cikle - susitikimas baigėsi lygiosiomis 2:2.