Emery po lygiųjų su "Liverpool": "Pasitikrinome, ar galime konkuruoti šiame lygyje"

Londono "Arsenal" treneris Unai Emery džiaugėsi atmosfera "Emirates" stadione ir teigė, kad žingsnis po žingsnio ši komanda vėl gali konkuruoti su "Premier" lygos lyderiais.

Šeštadienį įvykusioje dvikovoje Alexandre'as Lacazette'as 82-ąją minutę įmušė itin svarbų įvartį, kuris neleido "Liverpool" klubui išsivežti pergalės iš Londono. "Arsenal" šiuo metu yra nenugalimas 13 rungtynių iš eilės.

"Liverpool" yra komanda, demonstruojanti intensyvumą ir turinti aukščiausio lygio žaidėjus, todėl šiandien laikėme tikrai svarbų testą", - po rungtynių sakė U. Emery.

"Mums dar reikia daug dirbti, ypatingai ties taktiniu pasiruošimu. Visgi man patiko atmosfera, kurią sukėrė fanai ir žaidėjai, pademonstravę savo atsidavimą. Tiek sirgaliams, tiek ir mums patiems tai buvo puikus pasirodymas.

Manau, kad progresas ateis su laiku. Futbole yra labai sudėtinga prašyti laiko, tačiau jo mums tikrai reikia. Kaip pavyzdys yra rungtynės šiandien su "Liverpool" ir tos, kurios buvo sezono pradžioje prieš "Man City" bei "Chelsea". Mūsų pasirodymas ir pats žaidimas buvo akivaizdžiai geresnis.

Lygint visus tris susitikimus, man atrodo, kad mes prieš "Liverpool" buvome komanda, kuri parodė, kad gali varžytis", - pridūrė strategas.