J. Mourinho apie konfliktą su M. Sarri asistentu: "Aš priėmiau jo atsiprašymą"

Jose Mourinho priėmė Maurizio Sarri asistento Marco Ianni atsiprašymą už tai, kas įvyko svarbių Anglijos "Premier" lygos rungtynių pabaigoje.

"Manchester United" šeštadienį "Stamford Bridge" stadione išleido pergalę paskutinę rungtynių akimirką - Rossas Barkley išplėšė lygiąsias 2:2. Po išlyginamojo įvarčio minėtas M. Sarri asistentas taip įsiaudrino po sėkmingo epizodo, kad prabėgdamas pro J. Mourinho atsarginių suolą akivaizdžiai provokavo portugalą.

J. Mourinho negalėjo sutramdyti savo pykčio ir puolė asistentą, kuris nespėjus net strategui pribėgti, jau buvo palikęs stadiono aikštės prieigas. "Man Utd" vairininkas neslėpė savo pykčio šiuo "Chelsea" trenerių štabo nario poelgiu, tačiau nurimus aistroms viskas buvo išspręsta taikiai.

"Sarri buvo pirmasis, kuris prie manęs priėjo ir pasakė, kad pats asmeniškai išspręs šią problemą su juo pačiu (asistentu - red.). Po įvykusio pokalbio su Maurizio jis atėjo į Sarri darbo ofisą ir manęs atsiprašė.

Aš nieko nelaukdamas jam pasakiau: "Jeigu tu jauti, kad pasielgei blogai ir tikrai nori manęs atsiprašyti, aš tai priimu. Pamiršk apie tai, nes per savo karjerą aš taip pat esu pridaręs daug klaidų. Aš neketinu tavęs žudyti už tai, ką padarei", - kiek sarkastiškai kalbėjo J. Mourinho.

Po rungtynių J. Mourinho pirmą kartą į nemalonią situaciją įsivėlė su "Chelsea" fanais. "Mėlynųjų" sirgaliai pasiūlė portugalui "užsiknisti", o šis į juos parodė tris pirštus. Portugalas tą darydamas norėjo priminti jiems, kad būtent būdamas jų klube iškovojo tris "Premier" lygos titulus.

"Aš nesulaukiau pagarbos iš "Chelsea" fanų, tačiau tai nėra mano atsakomybė. Tai, ką aš padariau šiandien, daryčiau ir Madride, ir Milane, ir Porto. Gerbėjų reakcija manęs neveikia", - pridūrė J. Mourinho.