J. Mourinho apie spekuliacijas spaudoje: "Matau kaip vyksta žmogaus medžioklė"

Jose Mourinho laimėjo savo pirmąjį kovos raundą - dėl savo ateities "Manchester United" klube diena iš dienos kovojantis strategas sugrąžino komandą į pergalių kelią.

Šeštadienį įvykusioje "Premier" lygoje akistatoje "Man Utd" siekė nutraukti keturių nelaimėtų rungtynių seriją. Nuo pat susitikimo pradžios lengvos kovos "Newcastle" komanda nedavė - 10-ąją minutę "šarkos" jau pirmavo rezultatu 2:0, tačiau po pertraukos į aikštę grįžę "Man Utd" futbolininkai užkūrė pirtį varžovų baudos aikštelėje ir išplėšė pergalę rezultatu 3:2.

Tikėtina, kad po dar vienų nelaimėtų rungtynių būtų kritusi J. Mourinho galva, tačiau portugalas išlaikė šį egzaminą ir išsaugojo savo darbo vietą dar bent kelioms savaitėms.

Paprašytas pakomentuoti visą situaciją, kuri vyksta žiniasklaidoje, J. Mourinho pareiškė: "Tai pirmas kartas, kai aš matau žmogaus medžioklę. Kaip ten bebūtų, aš galiu su tuo susitvarkyti."

"Aš galiu gyventi su tuo, tačiau kai kurie vaikinai, nežiūrint į tai, ar jie yra medžiojami, tai išgyvena per daug jautriai. Marcusas Rashfordas buvo susikrimtęs aikštėje, Scottas McTominay'us jautė kažkokią baimę. Net ir vyresni žaidėjai padarė klaidų, kurios rungtynių atžvilgiu buvo visiškai nepriimtinos", - "BT Sport" žurnalistui sakė J. Mourinho.

J. Mourinho taip pat kiek sarkastiškai užsiminė, kad jis yra kaltas ne tik dėl "Man Utd" problemų, bet ir visos Anglijos: "Vienas iš mano draugų šiandien ryte man pasakė, jeigu rytoj Londone pradės lyti, kaltas būsiu aš. Jeigu kils bet kokių problemų dėl "Brexit" susitarimo, kaltas taip pat būsiu aš.

Aš turiu būti tam pasiruošęs. Futbolas yra mano didžioji meilė, kurią pamilau nuo pat savo vaikystės. Tai yra visas mano gyvenimas ir pasiruošęs kovoti."