J. Mourinho nėra tikras, ar tai geriausia "Liverpool" komanda, prieš kurią jam yra tekę žaisti

Jau šiandien vakare "Manchester United" atvyks į didžiausių priešų stovyklą – 18 val. "Anfield" stadione prasidės dvikova tarp "Liverpool" ir "Man Utd".

Jose Mourinho, sulaukęs klausimo, ar jo laukia dvikova su geriausia "Liverpool" komanda, kurią jam yra tekę sutikti, gana sarkastiškai užsiminė, kad jam yra tekę kovoti su Liverpuliu, kuris buvo čempionas.

"Žinote, aš žaidžiau prieš "Liverpool", kuris buvo Europos čempionas", - iškart pareiškė J. Mourinho.

Sulaukęs klausimo, ar ši "raudonųjų" komanda yra pajėgesnė už tą, kuri 2005 metais triumfavo Stambule, J. Mourinho atsakė: "Nežinau, kuri yra geresnė, o kuri ne, tačiau žinau tai, kad ta komanda buvo Europos čempionė, o šita nėra laimėjusi nieko."

Vėliau duodamas interviu "The Guardian" leidiniui J. Mourinho sakė, kad "Liverpool" neturi tikėtis lengvų rungtynių.

"Manau, kad tai yra labai savimi pasitikinti komanda. Ji nėra kvaila ir, manau, kad žino, jog šios rungtynės bus sudėtingos. Jie žino mūsų silpnąsias ir stipriąsias vietas, todėl manau, kad gerbs mus", - pridūrė strategas.

"Liverpool" Anglijos "Premier" lygoje prieš "Man Utd" pergalės pasiekti nesugeba pastarąsias aštuonias rungtynes.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Mourinho: “I played against a Liverpool team that was European Champion. This team has won nothing&quot; <a href="https://twitter.com/hashtag/mufc?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#mufc</a> [Sky] <a href="https://t.co/JRxPx3g7kP">pic.twitter.com/JRxPx3g7kP</a></p>&mdash; United Xtra (@utdxtra) <a href="https://twitter.com/utdxtra/status/1073916938022240256?ref_src=twsrc%5Etfw">December 15, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>