J. Mourinho prieš dvikovą su "Juventus": "Tai nepaprastas varžovas"

Jose Mourinho tiki, kad jų laukia ypatinga dvikova antradienio vakarą. Pasak stratego, šiuometinis Turino "Juventus" yra nepaprastas varžovas.

Jau rytoj "Old Trafford" stadione įvyks gana laukiama dvikova - Cristiano Ronaldo grįš į buvusius namus, o "Man Utd" futbolininkai stos į kovą su daugkartiniais Italijos čempionais.

"Man Utd" pastarąjį mėnesį turėjo didelių problemų, tačiau po truputi žaidimas pagerėjo ir laukiama intriguojančios akistatos.

"Juventus" yra komanda, kuri gali pasiūlyti labai daug. Jie yra su tuo pačiu treneriu ir ta pačia žaidimo struktūra. Mes kalbame apie klubą, kuris laimėjo septynis kartus iš eilės laimėjo Italijos čempionatą ir dar gavo žaidėją, kuris vienas pats gali išspręsti rungtynių baigtį

Jie yra daugiau nei tik varžovai Čempionų lygoje", - pagyrų italams negailėjo treneris.

Kalbėdamas apie savo komandos žaidimą, J. Mourinho tikėjosi, kad žaidėjai parodys pastarųjų rungtynių formą: "Mes parodėme, kokie esame iš tikrųjų. Paskutinės dvi rungtynės rodo būdą, kaip mes galime ir norime žaisti. Bandysime tą pakartoti ir rytoj vakare."

J. Mourinho spaudos konferencijoje taip pat pritildė kalbas apie tai, kad gali sugrįžti į Madrido "Real". Strategas tiesiog pasakė, kad jaučiasi laimingas Mančesteryje.