"Juventus" rimtai susidomėjo M. Pjaničiumi

Turino "Juventus" vasarą į savo gretas yra pasiryžusi prisivilioti vieną geriausių Italijos "Serie A" saugų Miralemą Pjaničių.

Iki 2018 metų kontraktą su "Roma" turintis Bosnijos ir Hercegovinos atakų dirigentas yra pasiryžęs palikti Italijos sostinės ekipą. M. Pjaničiumi domisi keli Anglijos "Premier" lygos klubai, taip pat saugu dėmesį rodo Carlo Ancelotti, kuris nuo kito sezono treniruos Miuncheno "Bayern".

Visgi įtakingas italų dienraštis "Gazzetta dello Sport" informuoja, kad "Juventus" klubas yra realiausia bosnio karjeros stotelė. Pasak minėto šaltinio, "Senoji Senjora" atmetė galimybę įsigyti "Valencia" saugą Andre Gomesą ir pagrindiniu kandidatu tapo M. Pjaničius.

26-erių metų futbolininkas šį sezoną demonstruoja įspūdingą sportinę formą. Saugas per sužaistas 39 rungtynes pelnė 11 įvarčių ir atliko tiek pat rezultatyvių perdavimų.

"Roma" vasarą rimtai turės pasukti galvą, kas pakeis išvyksiančius futbolininkus. Spaudoje taip pat netyla kalbos, kad Antonio Conte į Londono "Chelsea" prisivilios Radja Nainggolaną.