K. Benzema pabudintas "Real" palaužė "Eibar", "Rayo" užbaigė "Valencia" žygį

Ispanijos "La Liga" pirmenybėse šeštadienį sužaistos trejos 31-ojo turo rungtynės.

Pralaimėjimą savaitės viduryje patyręs Madrido "Real" klubas namuose priėmė "Eibar" vienuolikę. Blankiai pirmoje mačo pusėje atrodęs "Real" atsitiesė antrajame kėlinyje ir šventė pergalę rezultatu 2:1.

"Eibar" puikiai pradėjo susitikimą ir neleido šeimininkams pajausti žaidimo. 39-ąją minutę buvo įmuštas pirmasis įvartis, kuris nenudžiugino "Santiago Bernabeu" publikos – "Eibar" įgijo pranašumą.

Antrajame kėlinyje "Real" pradėjo gerokai agresyviau žaisti varžovų aikštės pusėje ir 59-ąją minutę Karimas Benzema smūgiu galva atstatė lygybę.

81-ąją minutę tas pats prancūzas dar kartą tiksliai smūgiavo galva ir jau išvedė šeimininkus į priekį. Per likusį laiką K. Benzema galėjo įmušti dar bent du įvarčius, tačiau palikti aikštės su "hat-tricku" jam taip ir nepavyko.

"Real" su 60 taškų lieka trečioje pozicijoje. "Eibar" žygiuoja vienuoliktoje vietoje.

Savo ruožtu Madrido "Real" klubą praėjusiame ture įveikusi "Valencia" užbaigė savo 17 nepralaimėtų rungtynių seriją. Madrido "Rayo Vallecano" atkeršijo už kaimynų nesėkmę ir šventė pergalę rezultatu 2:0.

Dani Parejo turėjo galimybę išvesti "Valencia" į priekį, tačiau po jo nerealizuoto baudinio tiksliai į vartus mušė "Rayo" žaidėjai – Raulis de Tomas ir Mario Suarezas.

Dar kitoje dvikovoje Barselonos "Espanyol" po dramatiškos kovos palaužė "Girona".

Rezultatai:

"Real Madrid" 2 - 1 "Eibar"
39' [0 - 1] M. Cardona
59' [1 - 1] K. Benzema
81' [2-  1] K. Benzema

"Girona" 1 - 2 "Espanyol"
59' [0 - 1] S. Darder
80' [1 - 1] C. Stuani (11 m. baudinys)
89' [1 - 2] Bono (į savus vartus)

"Rayo" 2 - 0 "Valencia"
32' [1 - 0] R. De Tomas
90+1' [2 - 0] M. Suarez
28' D. Parejo ("Valencia") nerealizavo 11 m. baudinio

 

Turnyrinė lentelė: