Kosta Rikos žvaigždė J.Campbellas: mums tai nebuvo netikėtumas

Vakar D grupėje įvyko sensacija. Autsaideriais nuo pat turnyro pradžios laikyti Kosta Rika futbolininkai rezultatu 3-1 nugalėjo 2010 metų pasaulio čempionate ketvirtąją vietą užėmusį Urugvajų.

Rungtynėse išsiskyrė Londono "Arseal" klubui priklausantis Joelas Campbellas, kuris ir įmušė, ir atliko rezultatyvų perdavimą. Po akistatos puolėjas pareiškė, kad tai nėra netikėtumas, nes jie atvyko iškovoti pergalių.

"Mums tai nėra netikėtumas - atvykome kovoti dėl pergalių. Pireš Urugvajų buvo nelengvos rungtynės, tačiau mes norėjome taškų ir juos iškovojome. Dabar laukia dar dvi sunkios rungtynės, žaisime prieš vienas stipriausių rinktinių pasaulyje", - pasakojo J.Campbellas.

Taip pat Kosta Rikos rinktinės pasirodymu liko patenkintas komandos treneris Jorge Luisas Pinto, o šią pergalę apibūdino kaip istorine.

"Tai istorinė pergalė. Žaidėme prieš labai stiprią rinktinę, todėl esu laimingas ir noriu pasveikinti savo komandą, kuri pademonstravo nusiteikimą bei, aišku, puikų žaidimą", - teigė strategas.

D grupėje Kosta Rika kartu su Italija turi po tris taškus, tačiau dėl geresnio įvarčio santykio pirmoje vietoje yra būtent jie.