Liepos 21 d. transferai ir gandai: "Man Utd" įsitraukė į kovą dėl N. Pepe, G. Bale'ui ieškomas naujas klubas

Liepos 1 d. oficialiai atsidarė žaidėjų perėjimų langas - garsiausi Europos klubai formuoja sudėtis 2018-19 metų sezonui.

"EuroFootball.lt", tęsdamas savo tradicinę rubriką, iki transferų lango pabaigos pateiks įdomiausias dienos naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius.


Garetho Bale'o agentas Jonathanas Barnettas, ilgą laiką tvirtinęs, kad jo klientas nenori palikti Madrido "Real" komandos, patvirtino, kad po Zinedine'o Zidane'o pareiškimų praėjo žvalgytis į kitus klubus.

***

Buvęs Madrido "Real" gynėjas Fabio Coentrao kitą sezoną rungtyniaus Graikijoje, Salonikų PAOK komandoje. ("O Jogo")

***

"Daily Mirror" teigia, kad Turino "Juventus" yra favoritė įsigyti Danny Rose'ą, kuris jau apsisprendė palikti Londono "Tottenham" ekipą.

***

"Manchester United" įsijungė į lenktynes dėl Nicolo Pepe įsigijimo. 70 mln. eurų suma vertinamas "Lille" krašto puolėjas paliko gerą įspūdį Ole Gunnarui Solskjaerui. ("The Times")

*** 

Londono "Chelsea" iš "Crystal Palace" atmetė 20 mln. svarų sterlingų pasiūlymą už 19-metį krašto gynėją Reece Jamesą. ("Daily Star")

***

"Mundo Deportivo" skelbia, kad Miuncheno "Bayern" klubas pasiūlė "Man City" ir "Barcelona" komandoms Davido Alabos paslaugas. Tokiu būdu norima surinkti pinigus dėl Leroy'aus Sane arba Ousmane'o Dembele įsigijimo.

***

Renato Sanchesas kol kas įtikina Niko Kovačą ir kitą sezoną greičiausiai liks rungtyniauti Miuncheno "Bayern" klube. ("Bild")

***

Jeigu "Bayern" komandai nepavyks prisivilioti jauno ir perspektyvaus krašto puolėjo, bavarai greičiausiai pradės derybas dėl Garetho Bale'o įsigijimo. (AS)

***

Londono "Tottenham" pirmauja lenktynėse dėl Londono "Fulham" krašto gynėjo Ryano Sessegnono parašo. "Spurs" yra pasiruošęs už anglą pakloti 25 mln. svarų. ("Daily Express")

***

Paryžiaus "Saint-Germain" ir toliau siekia į komandą prisivilioti Liverpulio "Everton" saugą Idrissa Gana Gueye, už kurį bus siūloma 30 mln. svarų suma. ("Daily Express")

***

Davidas De Gea netrukus padės parašą ant naujos sutarties su "Manchester United". Nuo šiol vartininkas uždirbs po 350-375 tūkst. svarų per savaitę. ("Sky Sports")

***

Madrido "Real" klubas be Garetho Bale'o taip pat nori atsikratyti Marianu Diazu, kuris taip pat nefigūravo vakarykštėse rungtynėse prieš Miuncheno "Bayern". Jo paslaugomis domisi "Roma". ("Marca")

***

"Napoli" yra numatęs tris alternatyvas Jamesui Rodriguezui – Hirvingą Lozano, Mauro Icardi arba Nicolą Pepe. ("Tuttotomercato")

***

Londono "Tottenham" Christianui Eriksenui siūlo naują kontraktą su 200 tūkst. svarų sterlingų savaitiniu atlyginimu. Danas vis dar tikisi atvykti į Madrido "Real". (Daily Mail")

***

OFICIALU: "Roma" iš "Fiorentina" ekipos sezonui išsinuomojo saugą Jordaną Veretou. Kitą vasarą "romėnai" už 16 mln. eurų turės galimybę išpirkti visas teises į žaidėją.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...