M. Alonso dublis atvedė "Chelsea" į pergalę Londono derbyje (VIDEO)

Sekmadienį 18 valandą Lietuvos laiku 2-ajame Anglijos "Premier" lygos ture įvyko intriguojanti devintoji akistata.

"Wembley" stadione Londono "Tottenham" klubas priėmė "Chelsea" ekipą. Antonio Conte auklėtiniai atsitiesė po pirmajame ture patirto pralaimėjimo ir pasiekė sunkią pergalę rezultatu 2-1 Londono derbyje.

Rungtynės prasidėjo gana aktyviu abiejų komandų žaidimu. Jau pačioje susitikimo pradžioje Alvaro Morata buvo arti įvarčio - ispanas po puikaus Williano perdavimo smūgiavo galva visai šalia vartų konstrukcijos.

Vis dėlto savo pavojingomis atakomis grasino ir "Tottenham" ekipa. Ypatingai aktyvus buvo Harry Kane'as, kuris net sykį pataikė į virpstą.

24-ąją minutę "Wembley" stadione buvo pasiektas pirmasis įvartis - Marcosas Alonso realizavo nuostabų baudos smūgį ir išvedė Antonio Conte vadovaujamą komandą į priekį.

Antrajame kėlinyje komandos tęsė rungtynes, kurios pareikalavo daug jėgų. "Spurs" gerokai daugiau atakavo antrajame kėlinyje, tačiau pralaužti "Chelsea" gynybos taip lengva nebuvo.

82-ąją minutę galiausiai krito išlyginamasis įvartis - apmaudžiai po standartinės situacijos į savus vartus kamuolį nukreipė vos kelias minutes aikštėje praleidęs Michy Batshuayi.

"Tottenham" po išlyginamojo įvarčio tęsė spaudimą varžovų aikštės pusėje, tačiau 88-ąją minutę buvo skaudžiai nubausti to pačio M. Alonso - gynėjas po Pedro perdavimo antrą kartą šioje dvikovoje nuginklavo Hugo Llorisą ir išplėšė svarbią pergalę savo komandai.

"Chelsea" ekipai ši pergalė buvo itin reikalinga - pirmajame ture "mėlynieji" nusileido "Burnley". Tuo tarpu "Tottenham" po pergalės prieš "Newcastle" dabar turėjo susitaikyti su nesėkme.

Rezultatas:

"Tottenham" 1 - 2 "Chelsea"
24' [0 - 1] M. Alonso
82' [1 - 1] M. Batshuayi (į savus vartus)
88' [1 - 2] M. Alonso

Turnyrinė lentelė: