M. Sarri apie E. Hazardo ir kitų žaidėjų ateitį: nieko kol kas nežinau

Londono "Chelsea" užbaigė pasiruošimą jau prieš šį savaitgalį artėjančią pirmąją sezono dvikovą - sekmadienį "mėlynieji" dėl "Community Shield" trofėjaus susikaus su "Manchester City".

Pasiruošimas nebuvo užbaigtas pergalinga gaida - po baudinių serijos "Chelsea" nusileido Londono "Arsenal" ekipai, tačiau pats pademonstruotas žaidimas nenuvylė tiek Maurizio Sarri, tiek klubo gerbėjų.

Po rungtynių stratego buvo paklausta apie šį sezoną ir situaciją komandos viduje. M. Sarri atsakė, kad kol kas pats nieko nežino dėl Edeno Hazardo, Thibaut Courtois ir Williano ateities.

"Aš juos pirmą kartą pamatysiu šį šeštadienį, todėl nežinau visos situacijos. Jokių naujienų dėl to nesulaukiau. Žinoma, mes kalbame apie aukščiausio lygio futbolininkus, kuriuos kiekvienas klubas nori išlaikyti. Mes tą ir bandysime daryti", - teigė M. Sarri.

Apie pačias rungtynes M. Sarri nedaugžodžiavo: "Pirmąją treniruotę surengėme liepos 16-ąją dieną, kai "Arsenal" jau buvo pradėję pasiruošimą - jie paprasčiausiai yra geresnėje kondicijoje. Pirmajame kėlinyje sužaidė labai gerai, bet tada suklydome paskutinę mačo minutę ir pralaimėjome. Visgi, esu labai patenkintas komandos pasirodymu."